Преди месец никога не бихме могли да предвидим състоянието на

...
Преди месец никога не бихме могли да предвидим състоянието на
Коментари Харесай

Да пием по кафе преди хоум офис работа?

Преди месец в никакъв случай не бихме могли да предвидим положението на света през днешния ден - световна пандемия, спортни игри без фенове, учебни заведения (включително тези на трите ми деца), минали към отдалечено образование. Икономиката спадна до равнища, които не се следят след злополуката през 2008 година Предприятията не разрешават ненужното пътешестване, събирания на над 25 души и когато е допустимо - задължават чиновниците си да работят от вкъщи.

В страна, в която преди предходната седмица заплахата за здравето ни номер едно беше обществената изолираност, ние се насочваме към забележителна рецесия на психологичното здраве, в случай че не подкрепим и не обучим милионите хора, оставящи следи от действителния си живот в обществените си мрежи, написа Ерика Кесуин, бизнес коуч, оратор и създател на плана „ Spaghetti “ - платформа, отдадена на шерване на науката и историите за връзките на работното място.

Служителите, които са привикнали да получават дозата окситоцин от утринното си кафе с сътрудници, обеди, даже срещи и други отговорности, които допреди няколко дни счмятахме за досадни, би трябвало да се преориентират. Изведнъж всички ние би трябвало да измислим освен техническата част за това по какъв начин да си свършим работата от вкъщи, само че и по какъв начин да останем свързани и в действителност да се усещаме свързани. С други думи, по какъв начин да не сме самотни.

Добрата вест е, че можете да накарате хората си да работят, даже в случай че не можете да влезете в офиса. Как? Като почитаме връзките. Ако имате задоволително шанс да седнете в домашния си офис със затворена врата за секунда, пробвайки се да свикнете с това " ново обикновено ", помислете за всички ваши взаимоотношения - сътрудниците, шефа, екипа ви, клиентите си, както и за вашето семейство и другари. Тези взаимоотношения са най-големите ви запаси и най-ценният ви актив сега. И тук е моментът да се запитате дали вашият календар отразява вашите полезности. Ето някои способи да започнете да почитате връзките по време на работа.

Свързвайте се с хората на човешко равнище

Сега имаме потребност от срещи повече от всеки път. И можем да използваме тези срещи като опция да се свържем с хората от вашия екип и с вашите сътрудници. Вземете съответни неща от всекидневието си и ги споделете, били те лесни за готвене предписания, хрумвания за усмиряване на непослушни деца или грижи за възрастни родители.

Дръжте на ритуалите си на работното място и прибавете нови

Всеки петък Knotch, компания за разбор на медийно наличие за разбор на данни, организират.нар. „ Покажи и кажи “ в офиса. Според Гаррисън Гибънс, началник на хората, макар че чиновниците работели от у дома предишния петък, обичаният им обред е бил спазен. Ръководителят на продажбите споделил итерация на нов артикул, различен чиновник, пътувал до Африка, споделил фотоси и двама нови чиновници били показани на екипа. Тази седмица, поради равнищата на тревога, които всички изпитваме, Гарисън отделя време за нова графа -  „ Попитай Анда всичко “, с цел да се обърне към изпълнителния шеф Анда Ганка. В нея чиновниците могат да задават въпроси на създателя и изпълнителния шеф на Knotch.

Забавлявайте се

Онлайн платформата за образование Udemy беше хазаин на виртуален час за домашни любимци, който също се приравнява със цената им да бъдат достоверни. Добре е да се забавляваме. Така че, в случай че имате куче, за какво да не го визиите на сътрудниците си? И котката също, в случай че имат предпочитание. Кой би си помислил в миналото, че ходенето на работа би било толкоз занимателно?

Ерика Кесуин е създател на бестселъри, интернационално издирван оратор и създател на плана „ Спагети “, обреден обред, отдаден на шерването на науката и историите за връзките на работното място. Тя оказва помощ на най-високите класове предприятия, организации и лица да подобрят представянето си, като почитат връзките във всеки подтекст, постоянно с взор към високотехнологичните за човешко допиране. Книгата й „ Вкарай индивида да работи: 10 сигурни метода да проектираш работно място, което е положително за хората, отлично за бизнеса и просто можеш да промениш света “ е оповестена през 2018 година от McGraw-Hill. Следващата й книга „ Пътна карта на ритуалите: Човешкият път за превръщане на ежедневните рутини в магията на работното място “ ще бъде оповестена от McGraw-Hill през януари 2021 година

Източник: Business Insider

Редактор: Нели Тодорова
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР