Преди месец и половина сексапилната Лили Ангелова, която нашумя с

...
Преди месец и половина сексапилната Лили Ангелова, която нашумя с
Коментари Харесай

Клюкарката Лили заряза бебето и хукна по почивки

Преди месец и половина сексапилната Лили Ангелова, която нашумя с ролята си на Клюкарката в предаването Папараци, даде живот на сина си Мартин. Риалити звездата от третия сезон на шоуто Биг Брадър едвам дочака да роди, с цел да хукне по разкрасителни процедури и почивки.

В момента младата майка обикаля гръцките острови, а за бебето ѝ се грижат детегледачки.

Явно Лили доста държи да потвърди пред почитателите си в обществената мрежа, че е в отлична форма, по тази причина постоянно разгласява прекомерно разголени фотоси. Брюнетката пъчи големия си бюст в изрязан бански костюм, само че не излиза наяве къде тъкмо е новороденото ѝ момченце, до момента в който тя се кълчи по яхтите.

Запознати издават, че Ангелова и мъжът ѝ – заможният ресторантьор Станислав Костов, употребяват услугите на професионална бавачка, с цел да не си скапват лятната отмора с бебешки рев.

Вместо да сменя памперси и да дундурка дребния Мартин, Лили избира да събира загар на плажа с коктейл в ръка. Някои от почиателите ѝ побързаха да я упрекнат за това решение и я посъветваха да обръща повече внимание на детето, което сякаш чакаше толкоз дълго, написа Уикенд.

Днес брюнетката има по-важни занимания. Тя едвам дочака да роди, с цел да тръгне на антицелулитни процедури от боязън, че няма да успее да върне предходната си форма. Суетната Лили не може да преглътне, че още има няколко кила допълнително и тренира ежеднвено, с цел да стопи тлъстините.

„ Гледай си детето и не се вманичавай! Сега бебето има най-голяма потребност от теб!”, поучават я доброжелатели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР