Преди месец Ани Салич бързо се превърна в център на

...
Преди месец Ани Салич бързо се превърна в център на
Коментари Харесай

Люта завист в Nova! Колеги на Ани Салич я съсипаха СНИМКИ

Преди месец Ани Салич бързо се трансформира в център на внимание около тематиката за заплатата и парцелите си. Тогава това безусловно разяри новинарката. А какво ли ще направи в този момент, когато обстановката за нея е напряко подигравателна?!

В последно време тв водещата чете новините по Нова тв с трогателен външен тип. Лицето на Салич наподобява повече от неуместно, а повода е парадоксална – неприятна интервенция на гримьорите.



Редом до тв половинката си Ники Дойнов, чиято кожа обаче е с естествен физически цвят, Ани наподобява безусловно гротескно и с съвсем морковен загар.



Защо са предизвикали сходно нещо на една от водещите новинарки у нас, следва да разберем, само че въпреки всичко имаме вяра, че гримьорите в Нова тв ще вземат ограничения, с цел да поправят „ вредите ”.



Все отново Ани Салич е измежду обичаните лица от дребния екран и е неприемливо кожата й в ефир да наподобява по този метод.

Наскоро брюнетката изуми и с дълбоките бръчки , които към този момент има по лицето.

Доколкото познаваме тв водещата обаче, тя няма да се остави на моментното състояние, а ще се вземе в ръце и евентуално напълно скоро ще грейне в пресен и усъвършенстван външен тип.

източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР