Преди малко в ко- основното събитие на турнира UFC 220,

...
Преди малко в ко- основното събитие на турнира UFC 220,
Коментари Харесай

Даниъл Кормие унищожи Волкан Йоздемир

Преди малко в ко- главното събитие на шампионата UFC 220, който се организира в TD Center в Бостън първенеца на UFC е лека тежка категория Даниел Кормие (20-1 ММА) отбрани по- решителен метод купата си, побеждавайки кандидата Волкан Йоздемир (15-2 ММА) с механически нокаут във втория рунд.

Противно на упованията, Даниел Кормие не се опита да се незабавно да влезе в клинч, с цел да смъкна Волкан Йоздемир в сутерен, а реши да се бие с рисковия нокаутьор в стойка. Освен това Кормие съумя освен да надделее над съперника в размяната на удари, а първо да го разклати, а в края на първия рунд съвсем да го задуши на платнището, откакто хвана врата на кандидата, само че се чу гонга за завършек на рунда.

Във втория рунд Кормие неотложно смъкна Йоздемир на земята и оттова той не го изпусна. Шампиона последователно зае преобладаваща позиция, а противника му не можеше да мърда. Шампионът стартира да нанася къси удари в главата на Йоздемир. Когато стана явно, че Йоздемир към този момент не може да се освободи, реферът приключи борбата. Победа за Даниъл Кормие с механически нокаут 2:00 минути след началото на втория рунд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР