Преди малко повече от година Анахид Тачева погреба сина си

...
Преди малко повече от година Анахид Тачева погреба сина си
Коментари Харесай

Сестрата на Димитър Цонев опита да се самоубие, в Пирогов се борят за живота й

Преди малко повече от година Анахид Тачева погреба сина си Димитър Цонев, а през днешния ден е сполетяна от нова жестока покруса. Голямата й щерка Теодора е направила опит за самоубийство, в тежка кома е и бере душа в токсикологията в "Пирогов ". Вестта бе доказана пред ПИК от родственик на фамилията и от болничното заведение "Пирогов ".
Теодора пробвала да постави завършек на живота си, поглъщайки голямо количество антидепресанти, комбинирани с алкохол, твърди столичен седмичник. Източниците му обаче нямат информация къде, от кого и по какъв начин е била открита в несвяст. През лятото Теодора си пристигнала в България, откакто дълги години живееше в Италия. Смятала да остане единствено за годишния си отпуск, след което да се върне на Апенините. За престоя си в София Цонева наела квартира за няколко седмици. Неочаквано и за самата нея сестрата на починалия Митко Цонев се влюбила. Обектът на възприятията й обитавал апартамент покрай нея и тя видяла в негово лице мъжа на живота си. За да не го изпусне, Теодора решила да зареже Италия и да се откри за непрекъснато в България. Заминала за Рим, само че за малко - едвам напусне работата си в посолството, да уреди някои персонални каузи и да освободи тамошната си квартира. После още веднъж хванала самолета за София. В България щерката на Анахид довела и малолетния си наследник Дейвид. Дъщеря си Мария пък била изпратила в Съединени американски щати при татко й - негър US математик.
Сега, след разигралата се с майка му покруса, момчето спи в столичното 4-то РПУ. Ченгетата му търсят интензивно приемно семейство, с цел да има кой да го гледа. Ето какво написа във Facebook Теодора Цонева на 11 септември: "Благородна постоянно съм била, даже прекомерно, за трудолюбието можете да попитате Марин Райков, в този момент просто си диря работа, която да ми отдава дължимото за трудолюбието, а, оттова ще пристигна и триумфа...А здравомислието ме докара назад тук, щото там към този момент нямаше никакви вероятности... "
Пред ПИК нейни родственици разкриха, че тя е имала желание да се занимава с музика в България, само че нещата не й потръгнали и тя изпаднала в меланхолия. Нейна другарка я завела на доктор, който й изписал медикаменти. Тя обаче изпила всичките и попаднала в токсикологията на "Пирогов ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР