Преди малко повече от година Анахид Тачева погреба сина си

...
Преди малко повече от година Анахид Тачева погреба сина си
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ! Дъщерята на Анахид в кома след опит за самоубийство

Преди малко повече от година Анахид Тачева погреба сина си Димитър Цонев, а през днешния ден е сполетяна от нова жестока покруса. Голямата й щерка Теодора направи опит за самоубийство и в този момент бере душа в токсикологията в „ Пирогов ”, написа „ Уикенд “.

Клетата жена е в тежка кома в интензивното поделение на клиниката. 

Теодора пробвала да постави завършек на живота си, поглъщайки голямо количество антидепресанти. За да ускори резултата от хапчетата, самоубийцата изпила с тях и голямо количество алкохол, научи „ Уикенд ” от свои източници в медицинските и полицейските среди. Къде, от кого и по какъв начин е била открита в несвяст обаче информаторите не прецизираха, защото сведенията им по този въпрос са нищожни.  

Димитър Цонев не пожела да каже каквото и да било за вуйна си.

През лятото Теодора си пристигнала в България след дълги години живот и работа в Италия. Тя възнамерявала да прекара тук единствено годишния си отпуск, след което да се върне на Апенините и да продължи да изкарва заплатата си там. За престоя си в София г-жа Цонева си наела квартира, като с хазяите се схванала да освободи жилището след няколко седмици.

Докато била в родината, сестрата на починалия Митко Цонев , ето че, се влюбила. Обектът на възприятията й – някой си Васко, обитавал апартамент покрай нея и тя видяла в негово лице мъжа на живота си. 

За да не го изпусне, Теодора решила да зареже Италия и да се откри за непрекъснато в България. Заминала за Рим, само че за малко – едвам напусне работата си в посолството, да уреди някои персонални каузи и да освободи тамошната си квартира. После още веднъж хванала самолета за София.  

В България щерката на Анахид довела и малолетния си наследник Дейвид. Дъщеря си Мария пък била изпратила в Съединени американски щати при татко й – негър US математик. 

Сега, след разигралата се с майка му покруса, момчето спи в столичното 4-то РПУ. Ченгетата му търсят интензивно приемно семейство, с цел да има кой да го гледа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР