Преди малко повече от час в правосъдното министерство са получени

...
Преди малко повече от час в правосъдното министерство са получени
Коментари Харесай

Министър Йорданова: Максимално бързо ще изпратим в Дубай искането за разпит на Васил Божков

Преди малко повече от час в правосъдното министерство са получени документите на прокуратурата с искане за правна помощ към ОАЕ , заяви министърът на правораздаването Надежда Йорданова.

Тя посочи, че министерството прави фиктивен обзор на документите. След това Министерство на правосъдието ще приготвят официално писмо към ОАЕ и препращат настояването с молба за реципрочност, изясни Йорданова и добави, че цялата процедура от страна на министерството ще се развие оптимално скоро.

По-рано в петък прокуратурата заяви, че праща на Министерството на правораздаването искане предприемачът Васил Божков да бъде разпитван посредством видеоконферентна връзка от Дубай . Разпитът е по така наречен дело за изнудване.

По него като очевидци към този момент бяха разпитани водачът на ГЕРБ Бойко Борисов , пиарът Севделина Арнаудова и някогашният финансов министър Владислав Горанов.

Очаква се в понеделник показания да даде и министър председателят Кирил Петков .

Преди дни министърът на правораздаването Надежда Йорданова заяви, че откакто получи документите, ведомството незабавно ще ги изпрати в Обединените арабски емирства
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР