Преди малко повече от 12 месеца британските медии се надпреварваха

...
Преди малко повече от 12 месеца британските медии се надпреварваха
Коментари Харесай

Дилиан Уайт за Кобрата: Как да се бия с него, след като няма пари

Преди малко повече от 12 месеца английските медии се надпреварваха да пишат за иден мач сред Кубрат Пулев и един от най-силните в тежка категория - Дилиан Уайт. В последна сметка, макар напрегнатите договаряния, до конфликт на българина с Крадеца на трупове не се стигна.

Този конфликт трябваше да бъде последна елиминация във версия IBF и спечелилият щеше да се срещне с тогавашния собственик на международната купа Антъни Джошуа. Но по този начин или другояче мач нямаше и британецът разкри повода за това.

"Колкото и да играя елиминационни мачове, в никакъв случай не получавам късмет за пряк мач за купа. Но няма какво да направя. Имах две варианти. Едната беше да се удрям с Кубрат Пулев за IBF, а другата с Луис Ортис. При победа в първия случай щях да се удрям с Антъни Джошуа, а във втория - с Дионтей Уайлдър ", споделя Уайт пред "Дейли Стар ".

"Ортис искаше срещата ни да е подгряваща в галавечерта на Уайлдър-Фюри. Но по какъв начин да се навия на това, в случай, че имах разпродадена "O2 Арена " в Лондон? При случая с Пулев, ние се бяхме разбрали, бяхме приели изискванията им, само че промоутърите му не откриха парите и нямаше по какъв начин да се удрям с него. Това е, тия момчета просто не бяха съществени ", добави боксовата звезда, родом от Ямайка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР