Преди контролите с Дания и Германия, които са съответно на

...
Преди контролите с Дания и Германия, които са съответно на
Коментари Харесай

Вратарят на Лудогорец може да стане национал на Нидерландия

Преди контролите с Дания и Германия, които са надлежно на 26 и 29 март, селекционерът Луис ван Гаал има огромни проблеми с вратарския пост.
Той не може да разчита на Джъстин Бийлоу, който е отвън игра до края на сезона заради травма. Травми имат още Яспер Силесен и Ремко Пасвир.

Точно поради Луис ван Гаал и неговият щаб са обсъждали незабавно кои вратари да повикат. Без опция е опитният Тим Крул, а се чака повиквателни да получат още Марк Флекен от Фрайбург и Йоел Дромел от ПСВ Айндховен. Сред коментираните футболисти са още Марко Бизот от АЗ Алкмаар, Серджо Падт от Лудогорец и Ник Марсман от Фейенорд.

За Серджо Пад fcupdate.nl написа:

„ Бившият състезател на Грьонинген към този момент беше коментиран като вратар на националния тим, само че по този начин и не се стигна до повиквателна. Падт е корав титуляр в българския Лудогорец и по тази причина е в отличен мачов темп “.

Факт е, че стражът на родния отличник е в добра форма. Той завоюва титулярно място през октомври предходната година, когато в тима към момента беше Кристиан Кахлина. След това хърватинът бе продаден, а вместо него пристигна сънародникът му Симон Слуга. Той обаче все още се задоволява само с място на пейката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР