Преди известно време в нета бесни хейтъри пуснаха клюката, че

...
Преди известно време в нета бесни хейтъри пуснаха клюката, че
Коментари Харесай

Галин отрече клюка по свой адрес, извади и доказателства

Преди известно време в нета гневни злобари пуснаха клюката, че Галин бил качил някое друго килце. Наскоро даже попадна в една от класациите ни за родни звезди, които са качили килограми.

Поп-фолк звездата обаче изрично съобщи, че няма нищо правилно в клюката, че е нараснал малко подкожните мазнини. Иронично Галин показа на стори, че първото нещо, което прави заран, е да посети кухнята, тъй като е супер гладен. Ние въобще не се съмняваме в думите на Галин.

Виж още: Джино Бианкалана пръсна луди пари за рождения ден на жена си 

По-рано писахме, че артистът наподобява ле-е-е-кичко напълнял, тъй като формата му е по-различна от интервала на шлагера " Me Gusta ". Галин въпреки всичко съобщи, че плочките му са си към момента там. Слава Богу, само че и никой не е твърдял противоположното!

Виж още: Луксът го влече: Иво Аръков се окичи с бижута и аксесоари за хиляди левове

Хитмейкърът въпреки всичко извади и доказателства, че е в топ форма:

Иначе лятото на Галин е изпълнено с участия, само че наподобява се задава и голям взаимен план с колежката му Емилия. Певицата качи в Instagram обща фотография с Галин, която наподобява е направена по време на фотоси на нов видеоклип. За момента не са известни повече детайлности към взаимното парче, само че това е нова глава в кариерата на Емилия.

Последните планове на изпълнителката бяха с починалия Денис Теофиков, само че очевидно някогашната русокоска е решила да продължи с линията на дуети.

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР