Преди излизането на Омразната осморка (The Hateful Eight) Куентин Тарантино

...
Преди излизането на Омразната осморка (The Hateful Eight) Куентин Тарантино
Коментари Харесай

Възможно е "Имало едно време в Холивуд" да е последният филм на Тарантино

Преди излизането на " Омразната осморка " (The Hateful Eight) Куентин Тарантино разгласи, че счита да се отдръпна от киното след 10-ия си филм. Така обикновената сметка показаше, че в случай че режисьорът съблюдава обещанието си, феновете могат да се надяват на още едно заглавие от него. В ново изявление пред австралийското издание на списание GQ той удостовери желанието си, само че добави, че раздялата му с киното може да се случи по-рано от плануваното. И има опция деветият му филм " Имало едно време в Холивуд " с присъединяване на Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Марго Роби, който ще тръгне по американските кина от 26 юли, да е неговият финален, съобщи " Индипендънт ".

В изявлението режисьорът призна, че усеща по какъв начин е стигнал " до края на пътя си " в основаването на филми и хвърли светлина върху проектите си с какво има намерение да се занимава по-нататък. " Смятам да пиша книги за киното и театрални пиеси, тъй че ще продължа да бъда изобретателен. Просто мисля, че дадох на филмите всичко, което имах за предоставяне ", сподели той.

Все отново, най-малко към този момент, не се обрисува Тарантино да се отдръпна от киното напълно. Той е в продуцентския екип на иден филм от поредицата " Стар трек " и работи по продължението на " Джанго без окови ", без да има желание самичък да го режисира.

В същото време макар поръчката за още едно заглавие, с което да завърши кариерата си, Тарантино разкри, че има опция " Имало едно време в Холивуд " да е последният му филм. " Ако той в действителност се одобри добре, евентуално няма да стигна до номер 10. Може би ще спра в този момент. Докато съм на върха. Ще забележим ", означи той.

Според Брад Пит режисьорът е изцяло сериозен. " Не мисля, че той блъфира. Това несъмнено ме натъжава, само че той схваща по какъв начин някои режисьори стартират да умират приживе. И въпреки всичко той има други проекти и ние няма да се сбогуваме с него задълго ", означи артистът. " Това е като посланието при довеждане докрай на учебно заведение: не e " сбогом ", а " ще се забележим по-късно " ", приключи Брад Пит.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР