Преди Имението Даунтън“ беше любимата ми сапунка на тема привилегировани

...
Преди Имението Даунтън“ беше любимата ми сапунка на тема привилегировани
Коментари Харесай

„Имението Даунтън“ официално става филм

Преди „ Имението Даунтън “ беше обичаната ми сапунка на тематика привилегировани британци, изпечени майстори на пасивната експанзия, следобедния чай и фините маниери.

Сериалът, който свърши през 2016 година, остави след себе си милиони фенове на една безусловно и даже носталгия (за мен персонално единствено по лейди Вайълет и нейните мъдрости като „ Какво е уикенд? “, увековечени в безчет мемета).



Но ето че пристигна моментът тази печеливша карта да бъде изиграна още веднъж. „ Имението Даунтън “ публично се трансформира във филм, за който се знае, че се снима, в случай че се съди по споделената от (лейди Мери) в Instagram фотография. На нея се вижда обичаният иконом господин Карсън (Джим Картър) в сцена 1 на кино лентата. Друг артист, Хю Боневил (лорд Греъм), също развърза „ езика “ в Instagram, споделяйки, че филмът се снима, само че че е пропуснал първия ден, тъй като е бил на пиеса, в която взе участие неговата кино брачна половинка Елизабет Макгавърн. Освен това Хю показа и още една-две снимки, доказващи, че „ горният и долният етаж “ са разграничени само във кино лентата.
               
on Sep 10, 2018 at 9:01am PDT

 
               
on Sep 6, 2018 at 9:07am PDT

Има догатки, че основателят на лентата (Джулиън Фелоус, който стои и зад сериала) ще успее да кръстоса орисите на семейство Кроли с Бъкингам. Това, в комбиниране с „ Короната “, бих споделила, че ще е черешката в тортата на монархическата агитация, която ни заобикаля отвред непоследък.

При всички положения обаче аз ще съм в салона. С пакетче чаени бисквитки. Някъде през септември следващата година.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР