Преди години поп фолк звездата Гергана беше определяна не без

...
Преди години поп фолк звездата Гергана беше определяна не без
Коментари Харесай

Помните ли поп-фолк дивата Гергана? Няма да повярвате какво работи днес

Преди години поп фолк звездата Гергана беше определяна не без съображение като Барбито на поп фолка. Към днешна дата обаче, няма и спомен от този ѝ имидж. Тя даже към този момент не е певица.

Феновете на русокоската са напряко в шок от новината, че тя към този момент работи като продавачка в огромен супермаркет. Потресът им идва най-много от обстоятелството, че Гергана е зарязала изцяло микрофона, макар че имаше съществени музикални упоритости едно време.

След раздялата си с " Пайнер " изпълнителката останала без участия и почнала да търси различен метод на прехранване. В момента Гергана работела в огромна верига хранителни магазини, където клиентите даже не я разпознавали, написа " Уикенд ".

Бившата поп фолк дива маркирала питателните артикули, без да се тормози, че някой може да я разпознае. Нещо повече - подготвяла се за управител на магазина, по тази причина натрупала опит като прекосявала през всички равнища. Преди да стане продавачка, за малко тя се трудела в музея " Земята и хората " в столицата.

Преди 6 години пък, Гергана се дипломирала в компетентност " Геология " в Софийския университет, само че любовта ѝ към скалите, минералите, полускъпоценните и скъпоценни камъни по този начин и не се трансформира в нейна специалност.

Още от дребна Гергана мечтаела да бъде певица – с облеклата и гримовете на майка ѝ, и с някой дезодорант за микрофон, тя репетирала за огромната сцена пред огледалото. Сама се записала в музикалното учебно заведение в Димитровград и приключила междинното си обучение със компетентност " поп пеене “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР