Преди години на Николай от Асеновград е поставена тежката диагноза

...
Преди години на Николай от Асеновград е поставена тежката диагноза
Коментари Харесай

Семейството на Ники разпродаде всичко, помогнете!

 Преди години на Николай от Асеновград е сложена тежката диагноза рак на дебелото черво. Оттогава насам той и фамилията му се борят за живота му. Ето какво написа преди дни Ники:

" Здравейте скъпи другари! На 07.08.2019 година ми бе сложена трета химиотерапия. Както Ви загатнах, тя бе вливана доста постепенно и в друго поделение, където да бъда под непрекъснато наблюдаване. Самата вливка протече повече от 10 часа. По време на вливката получих лек алергичен обрив, само че обстановката беше овладяна незабавно и вливката си продължи. След края на вливката обаче, подвигнах доста висока температура - 39.3 градуса, поради което се наложи да ме одобряват в болничното заведение.

Наложи се да остана в болничното заведение 5 дни, с цел да се откри повода за тази висока температура. От първите кръвни проучвания се видя, че имам зараза, само че на идващия ден всички индикатори си бяха в нормите, което е доста необичайно, тъй като продължавах да подвигам температура. Започнаха да ми поставят два антибиотика, с цел да овладеем температурата и по този начин до петия ден, когато по кръвните индикатори нямаше нещо притеснително.

Но температурата я подвигах още веднъж вечер - до 37.3 и по този начин не се откри каква е повода за тази реакция. Но лекарите все пак се съмняват за зараза, само че не могат да е открият.

Скъпи другари, тази терапия беше доста тежка, дозата ми е много увеличена. Също по този начин след лечението минах на антибиотици и това доста ме изтощи. Три дни бях на легло, не можех да стана, толкоз изнемощял се усещах! Отново насочвам апел към Вас другари, който може да изпрати СМС текст DMS NIKOLAY на номер 17 777, или да показа обявата, тъй като сумата доста набъбна и от болничното заведение желаят да импортирам по-големи суми, а самата сума надвишава към този момент 100 000 евро.

Ако не стартира да импортирам по огромни вноски, може да ми спрат лекуването. Единственото ми избавление сте Вие, другари. Както знаете, ние сме си разпродали цялото фамилно имущество, с цел да си заплащам лекуването, само че към този момент нямаме какво да продадем и разчитаме единствено на Вас другари, а страната я няма никаква, нищо не ми е помогнала! Всеки който желае може да направи подаяние по някой от следните способи:

Дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лв.:

IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 

BIC: UBBS BGSF 

Титуляр: Николай Владимиров Иванов

И в евро за Испания:

IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550

BIC: CAIX ESBB

или посредством Pay pal: [email protected]

Бъдете здрави! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР