Преди година президентът Доналд Тръмп встъпи в длъжност, а до

...
Преди година президентът Доналд Тръмп встъпи в длъжност, а до
Коментари Харесай

1 г. първа дама: стилът на Мелания Тръмп

Преди година президентът Доналд Тръмп встъпи в служба, а до него бе и третата му брачна половинка - Мелания.
Бившият модел, която тогава бе на 46 година, се оказа пионер измежду първите дами в историята на Съединени американски щати.


Тя стана първата трета брачна половинка на президент и първата натурализирана американка, първата първа дама, чийто роден език не е британски, и една от най-високите дами, заемали мястото, наедно с Мишел Обама и Елинор Рузвелт.

Г-жа Тръмп е считана за фешън икона и тоалетите ѝ са следени от стилните специалисти в целия свят. Тя постоянно е подложена на критика поради избора на прекомерно скъпи и първокласни марки, написа dir.bg.

Един от най-фрапантните случаи, когато медиите и обществените мрежи нападнаха първата дама, бе когато тя потегли за наводните региони в Хюстън с доста скъпи обувки на висок ток и от змийска кожа.

Вкусът на Мелания към модата е възпитаван от напълно нежна възраст. Тя е родена в Ново место в Словения на 26 април 1970 година Майка ѝ Амалия работела като кроячка в локална фабрика за детски облекла и Мелания от дете взела участие в ревюта дружно с други деца на служащи в предприятието.

Тя стартира да се снима в реклами на 16 години , а словенската ѝ фамилия Кнавс е транслитерирана в немската ѝ версия Кнаус.
Когато е 18-годишна подписва първия си контракт с организация за модели в Милано.

Записва се в университета в Любляна, само че след година се отдава напълно на кариерата на модел в Париж и Милано, където през 1995 година среща съсобственика на Metropolitan Models Паоло Замполи. Той е другар на бъдещия ѝ брачен партньор. Той ѝ предлага да замине за Съединени американски щати, където неговата организация ще я съставлява.

През 1996 година Мелания се мести в Ню Йорк, където дели апартамент с фотографа Матю Атанян.

През септември 1998 година тя се среща за първи път с магната Доналд Тръмп на празненство в нощен клуб. По това време Тръмп от дълго време е разграничен с втората си брачна половинка Марла Мейпълс и отива на празненството със Селина Мидълфарт. Докато Селина е в тоалетната, Тръмп заговаря Кнаус и поисква телефонния ѝ номер. Вместо това обаче тя взима неговия номер. Така стартира тяхната връзка.

Мелания продължава кариерата си на модел , като се появява на кориците на In Style, New York Magazine, Avenue, Philadelphia Style, Vanity Fair и Vogue. Докато към момента са гаджета, Тръмп реалокира семейство Кнавс в Ню Йорк, където родителите на Мелания живеят и в този момент през по-голямата част от годината.

Доналд предлага брак на Мелания през 2004 година, а на 22 януари 2005 година двойката се венчава в Палм Бийч, Флорида. Събитието е почетено от доста звезди като Хайди Клум, Рудолф Джулиани, Шакийл О'Нийл, Хилари и Бил Клинтън и други

На сватбата Мелания носи рокля за 200 000 $, направена от Джон Галиано за Dior.

На 20 март 2006 година на бял свят се появява синът им Барън Уилям Тръмп. Доналд избира първото име, а Мелания второто.

Тя влиза в ролята на първа дама на Съединени американски щати на 20 януари 2017 година, само че продължава да живее в Ню Йорк дружно със сина си Барън до края на образователната година. Те се реалокират в Белия дом във Вашингтон на 11 юни 2017 година

Въпреки слуховете, че Доналд и Мелания поддържат доста странни и хладни брачни връзки, първата дама е неразделно до брачна половинка си и извършва прецизно протоколните си отговорности.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР