Преди година НАТО иронизираше новите видове въоръжения на Русия, но

...
Преди година НАТО иронизираше новите видове въоръжения на Русия, но
Коментари Харесай

Русия: Преди НАТО се подиграваше с оръжията ни, сега се изнервят

Преди година НАТО иронизираше новите типове въоръжения на Русия, само че в този момент реагира изнервено на думите на президента на Руската федерация Владимир Путин за вероятното им потребление против центровете за взимане на решения за потреблението на ракети, заплашващи Москва. Това съобщи представителят на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова посредством известие в обществената мрежа Twitter, предава TACC.
По-рано Путин, в послание до Федералното заседание, разяснява отдръпването на Съединени американски щати от Договора за ракети със междинен и дребен обхват (ДРСМО), като съобщи, че Русия ще би трябвало да сътвори и употребява типове оръжия, които може да бъдат употребявани освен в областите на директна опасност, само че и против центровете за взимане на решения за потреблението на ракетни комплекси против Русия. От своя страна НАТО разгласи, че смята за неприемливи изказванията на съветската страна за опасността от „ ориентиране " към страните от Алианса.
Захарова означи, че по-рано в НАТО се подиграваха с новите типове оръжия в Русия.Тя напомни, че при започване на предходната година западните сътрудници дефинираха анимацията, показана по време на обръщението на Путин във Федералното заседание „ кремълски блъф “. Сега, означи формалният представител на съветското външно министерство, Западът ненадейно „ разбра ", че е „ в обектива " и стартира да „ допуска " какво е действителното състояние.
„ Наистина ли си мислеха, че ще си вършим селфи с тях? ", написа Захарова, като в същото време загатва разширението на НАТО, излизането на Вашингтон от ДРСМО, построяването на американската войска в Европа и „ безкрайната интервенция " на груповия Запад в суверенните вътрешни работи на други страни.
В същото време Захарова акцентира, че ограниченията на съветската страна би трябвало да се възприемат само като отговор на нападателните дейности на сътрудниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР