Преди година, на 14 декември 2017, отвори врати телевизионния дом

...
Преди година, на 14 декември 2017, отвори врати телевизионния дом
Коментари Харесай

EPIC DRAMA на VIASAT WORLD на една година. Идва `Война на световете`

Преди година, на 14 декември 2017, отвори порти телевизионния дом на епичната драма - ТВ канал EPIC DRAMA. Най-новият член на фамилията на Viasat History и TV1000 събра над 600 часа от най-хубавите трагични сериали от целия свят в HD качество и многообразие от поджанрове.

В момента Epic Drama на Viasat World към този момент доближава до 10 млн. фенове в 16 страни в света.

Как да гледате Epic Drama в България? Изцяло преведен на български, без рекламни блокове и без спомагателна месечна такса за фена, Epic Drama е наличен във VIVACOM TV, както и в мрежата на А1 България, ТЕЛЕКАБЕЛ, ТВ Сат Ком, Силистра ТВ, NetWorx и NET1.

Само за първата си година в България Epic Drama излъчи топ продукции, измежду които:

Скандалният “БЛУДНИЦИ ” с Лив Тайлър в звездния актьорски състав във втори сезон - от 1 октомври тази година.



Испанският трилър шлагер „ ЧУМАТА “ (La Peste) потегли извънредно по Epic Drama през март, единствено два месеца откакто надмина по резултати даже премиерата на 7-ми сезон на Game of Thrones в родната Испания. През 2019 година чакаме втори сезон.
През септември дебютира първата огромна фентъзи поредност по Epic Drama от тази есен –„ Беоулф: Завръщане вкъщи “ с кино величия като Джоан Уоли и Уилям Хърт.

Октомври бе премиерният месец на паметният Babylon Berlin.

От 26 ноември всеки понеделник в 22:00 ефирът на Epic Drama е високомерен от „ Подводницата “ (Das Boot) - ТВ събитието на годината.

Най-доброто, обаче, следва, дават обещание от тв канала.



На 6 януари дебютира трагичният минисериал „ Госпожа Уилсън “ с Рут Уилсън (The Affair) и Йън Глен (Game of Thrones), а на 13 януари – сагата в три сезона „ Джеймстаун “ за заселването на Новия свят.



Не пропускайте първата ТВ акомодация на британска телевизия на паметния “Война на световете ” при идната му Epic Drama премиера през февруари 2019 година

Първите епизода на някои от сериалите по канала могат да се гледат на: www.epicdrama.bg/watch-now.

Това не е стрийминг платформа за гледане на видео по поръчка, като Netflix, защото Epic Drama не е заплатен канал, той няма месечен абонамент за гледане. Това е просто онлайн място, на което можете да вкусите от наличието на Epic Drama, още веднъж свободно.



Epic Drama е наличен към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, както и в мрежата на А1 на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 129 канал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР