Преди година и половина дойде новината, че певицата, актриса и

...
Преди година и половина дойде новината, че певицата, актриса и
Коментари Харесай

Алекс Раева се похвали с важно събитие в живота си - дъщеричката ѝ проходи!

Преди година и половина пристигна новината, че певицата, актриса и телевизионна водеща Алекс Раева е станала майка на момиченце и то точно на Илинден. За детенцето избраха името Лия, което е производно на Илия - както се споделя.

Оттогава насам обаче Раева не споделя доста за персоналния си живот. До през днешния ден! Певицата се похвали, че дъщеричката ѝ е проходила. " Тръгнахме, ура ", написа тя в обществените мрежи. Голямото събитие се е случило на поляна до вилата, в която Раева живее, споделя " България през днешния ден ".

Виж още: Яна Маринова с признание за пандемията и по какъв начин поддържа формата си все по този начин перфектна 

" Лиа е едно доста готино, бясно дете! Не съм очаквала, че детето ми ще бъде умерено – това е ясно за всички, само че е доста смешно дете, доста умерено и усмихнато, сега й порастват зъби и аз не дремя, само че... това е животът! ", показа преди време певицата.

Виж още: Суета и грижа: Цвети на Криско с неповторима процедура след раждането... грижи се за гръбнака си 

Самата Алекс Раева показа преди време в телевизионно изявление, че към този момент мисли за второ дете. Тогава тя показа, че с половинката ѝ са в интервал на изчакване, в който желае да се зареди прочувствено за новата бременност. " Бих желала напълно да се отдам на това нещо! Първата ми бременност беше такава и беше ужасно, тъй като й се отдадох изцяло и не съжалих, че съм изчакала толкоз дълго време. Единствено скърбя, че в случай че бях почнала по-рано, щях да имам доста деца ", разяснява тя. 

Виж още: Лолита на Гришо проговори за корекциите по себе си и показа какво ѝ следва

Александра Раева живее в Благоевград с половинката си. Двамата са се срещнали... на лодка, а връзката им почнала по банален метод. Някои издания писаха, че Алекс е " развела " мъжа си, само че това, съобщи тя, няма нищо общо с действителността. 

Изображение: https://www.instagram.com/alexandraraeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР