Преди година 58-годишният Филипе Валделучио Гонкалжес е издъхнал в адски

...
Преди година 58-годишният Филипе Валделучио Гонкалжес е издъхнал в адски
Коментари Харесай

Замлъкнахме! Филип Се Върна От Смъртта В Чувала В Моргата, Разказа Всичко! Телефонът На Папата Гръмна, Човечецът Е Получил Заповед От

Преди година 58-годишният Филипе Валделучио Гонкалжес е умрял в пъклен страдания след тежка борба с рака в болничното заведение „ Менандо де Фариас “ в година Салвадор, Бразилия. В последните си мигове е бил заобиколен от фамилията си, които удостоверяват, че роднината им сигурно е бил мъртъв, предава бразилското издание „ Глобо “.

Медицинските сестри направили общоприетите операции – сложили памук в телесните отверстия и закопчали тялото на мъртвеца в чувал, след което го преместили в моргата с количка.

След близо час, тъкмо преди да бъде положен в хладилната камера, санитар забелязал, че чувалът се мърда – за потрес на всички Филипе бил жив!
Веднага бил изместен в реанимацията, където бил нормализиран, а виталните му функционалности се възстановявали с невиждани темпове.

След четири дни Филипе към този момент бил контактен. Неговият роман за претърпяното през часовете, в които бил „ мъртъв “ оставиха всички без думи.

Мъжът твърди, че Смъртта го е дърпала за краката към бездънна бездна, само че пред него се изправила майка му, която била умряла преди 18 години. Тя му споделила, че Дева Мария ще му се яви, и че би трябвало да се вслуша в нейните думи!

Така й се случило! Мъжът твърди, че Богородица му се е явила, и го попитала дали желае да получи втори късмет за живот. Казала му, че ще го върне към живота, само че му сложила изрично изискване, което обаче мъжът отхвърля да показа! Той се съгласил и след секунди се събудил.

Състоянието на Филипе почнало да се усъвършенства фрапантно и след няколко седмици той бил на крайници. Въпреки настояването на докторите, мъжът отсякъл, че към този момент няма да стъпи в болница или да си прави каквито и да е било проучвания.

Днес, година след гибелта си мъжът е жив и здрав. Събрал е пари от донори и е отворил кухня за бедните в сиромашката част на града, където прекарва своите дни, помагайки на нуждаещите се.

Според непотвърдена информация Ватикана е осведомена за изумителния случай и е изпратила проверяващи свещеници в Салвадор, които да дефинират, дали това се класифицира като знамение – тяхното следствие към момента продължава, макар, че Филипе изрично отхвърля да беседва тях.

Филипе към момента отхвърля да каже какво му е повелила Богородица, само че нейната повеля към щастливеца е ясна за всички – да прави положително!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР