Преди едва няколко дни от BMW представиха обновените X3 и

...
Преди едва няколко дни от BMW представиха обновените X3 и
Коментари Харесай

Alpina показа своите версии на новите X3 и X4

Преди едвам няколко дни от BMW показаха обновените X3 и X4, като дружно с тях видяхме и най-мощните М осъществявания и даже техните Competition разновидности. От тунинг студиото Alpina обаче не се забавиха доста и демонстрираха, въпреки и компютърно създадена, по какъв начин ще наподобява тяхната интерпретация на двата модела.
 Alpina сподели своите версии на новите X3 и X4

Можем да забележим типичните за марката промени, които се състоят в нови добавки на предната и задната ризница със характерното лого. Нови джанти също са част от пакета, като най-вероятно измененията в интериора също ще бъдат сведени до няколко емблеми и табелка, която да удостоява тяхната достоверност.

 Alpina сподели своите версии на новите X3 и X4

Най-интересното се крие под капака на XD3 и XD4, където можем да открием 3.0-литров дизелов елемент с четири турбини, който генерира 390 конски сили и 800 нютон метра. Те се предават към четирите колела, чрез автоматизирана трансмисия с 8 предавки, също модифицирана от Alpina.
 Alpina сподели своите версии на новите X3 и X4

От компанията споделят, че ускорението от 0 до 100км/ч лишава 4.6 секунди, а оптималната скорост при двата модела е надлежно 267км/ч и 268км/ч. Промени има и при окачването и системите на колата, които са пригодени за по-спортно шофиране. Цените на двата модела стартират надлежно от 85 900 евро и 89 100 евро за XD4.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР