Преди една седмица Маями Марлинс беше убедително най-слабият отбор в

...
Преди една седмица Маями Марлинс беше убедително най-слабият отбор в
Коментари Харесай

И Детройт бе унизен от Маями, при това у дома

Преди една седмица Маями Марлинс беше безапелационно най-слабият тим в МЛБ през 2019 година и не беше спечелил повече от два мача един след различен от началото на сезона. Сега отборът към този момент се намира в серия от шест следващи победи, откакто нощес обърна Детройт Тайгърс с 5:2 като посетител и разчисти тройната серия от Интерлигата.

Домакините на ст. " Комерика Парк " в Моторния град към този момент виждаха по какъв начин взимат най-малко един триумф на собствен терен от новобранеца, влизайки в 9-ия ининг с задатък от 2:0. Само че унижението на " тигрите " стана цялостно с помощта на клоузъра Шейн Грийн (L 0-2, BS 1), който разреши на гостите да отбележат 5 точки в последното си нахлуване.



Атаката на " марлините " стартира с неточност на третия бейзмен на Детройт Дауел Луго при удар по земя на Харолд Рамирес. Рънерът се придвижи до втора база при първия навън и незабавно означи при последвалия RBI-сингъл на Нийл Уокър за 1:2.

След база за боли на Хорхе Алфаро и филдърс чойс на Мигел Рохас Маями се оказа с рънери на първа и трета при 2 аута и точка закъснение в резултата. Пинч-хитърът Къртис Грандерсън беше съзнателно разходен, с цел да опитва Грийн да затвори мача против батер №2 в реда на гостите Гарет Купър. Само че второто мятане против него се трансформира в огромен шлем, обезпечил победната разлика в дуела.



Серхио Ромо (S 9) взе топката във финалната отбрана и с лекост резервира резултата против обезверените играчи на Тайгърс. Победител за Марлинс излезе риливърът Тайлър Кинли (W 1-0), недопуснал точка в 8-ия ининг.

За Маями (16-31) това беше втора поредна разичстена серия с 3-0 след съвсем сензационния домашен триумф против Ню Йорк Метс в края на предходната седмица. Все отново тимът остава на дъното в Източната дивизия на Националната лига. Детройт (18-29) пък позволи общо девета поредна загуба и продължава свличането си в Централната дивизия на Американската лига, където към този момент е предпоследен.



Детройт Тайгърс - Маями Марлинс 2:5
ст. " Комерика Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
МАЯМИ
0
0
0
0
0
0
0
0
5
5
7
0
ДЕТРОЙТ
0
0
0
0
0
1
0
1
0
2
11
2

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 23 МАЙ:

Американска лига

Балтимор Ориолс - Ню Йорк Янкис 5:6
Торонто Блу Джейс - Бостън Ред Сокс 2:8
Лос Анджелис Ейнджълс - Минесота Туинс 7:16
Кливланд Индиънс - Тампа Бей Рейс 2:7
Хюстън Астрос - Чикаго Уайт Сокс 0:4

Национална лига

Ню Йорк Метс - Вашингтон Нешънълс 6:4
Питсбърг Пайрътс - Колорадо Рокис 14:6
Чикаго Къбс - Филаделфия Филис 7:9
Сан Франциско Джайънтс - Атланта Брейвс 4:5 (13 ининга)

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР