Преди една година петима съдии от ВАС отказаха да отговорят

...
Преди една година петима съдии от ВАС отказаха да отговорят
Коментари Харесай

Адв. Методи Лалов: Отстояването на законността в България отнема изключително много време

" Преди една година петима съдии от Върховен административен съд отхвърлиха да отговорят на довода ни с сътрудника юрист Искра Кишкова, че ИВСС няма право да действа, защото е с изминал мандат. Петима високоплатени страхливци написаха в решението си какво твърдим ние, само че отхвърлиха да приложат закона и да изпълнят служебните си отговорности в името на задкулисието

Отстояването на законността в България лишава извънредно доста време. И е въпрос на същински шанс човек да попадне на някой от дребното съответни и смели съдии у нас. Една година по-късно арбитър Мирослав Петров от СРС възприе доводите ни с сътрудника юрист Кишкова. Еврика! " Това заяви общинският консултант в СОС от " Демократична България " адв. Методи Лалов, който продължава, и то сполучливо, своите борби и на гражданския фронт.

" Теодора Точкова и до през днешния ден продължава да се прави на основен контрольор. Тя и останалите инспектори от ИВСС обаче би трябвало да върнат заплатите и бонусите, които са получили след приключване на мандатите им. Трябва да възстановят и средствата, изразходвани за служебни телефони, служебни коли и ведомствени жилища (чл. 271, алинея 1 от КТ в тази ситуация е неупотребим, защото най-малкото след нашите доводи, с които са осведомени, приемането им е недобросъвестно). И Точкова, и другите самозванци би трябвало да бъдат разследвани за това, че узурпираха държавната власт и обслужваха Цацаров, Гешев и подмолните им благодетели ", добавя адв. Лалов.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР