Преди една година на 30 август от този свят си

...
Преди една година на 30 август от този свят си
Коментари Харесай

10 любими цитата от Луиз Хей


Преди една година на 30 август от този свят си отиде Луиз Хей, на 91 година Тя бе сърцето на придвижването Ню Ейдж. Има милиони почитатели по цялата планета. Луиз Хей е един от огромните духовни лечители на нашето време. Прекарала тежко детство и цялостен с премеждия живот, ориста й е образец за това, че и най-тежка покруса може да има благополучен поврат. Тя проповядва тезата за връзката сред мисловната активност и болесттите на тялото. Има „ богат “ опит в страданията. Луиз съумява да се излекува от рак в последния „ нелечим “ стадий на заболяването. Най-известните книги на Хей са „ Излекувай тялото си “ и „ Излекувай живота си “. Основните постулати на нейната философия са основата на голям брой модерни школи за разнообразни духовни практики.


Всичко, което ми е належащо да зная, ми се разкрива. Всичко, от което нуждая се, идва при мен. Всичко в моя живот е наред.Всяка мисъл, която минава през мозъка ни, гради нашето бъдеще.
Силният миг постоянно е актуалният миг.
Всеки изпитва неприязън към самия себе си и страда от възприятие за виновност. С мисълта „ Не съм задоволително кадърен " най-лесно можеш да се озовеш на дъното. Това е чисто и просто една мисъл, а мислите могат да се трансформират.Гневът, рецензията и възприятието за виновност са най-вредните модели на мислене. Ако се освободим от негодуванието си, можем да преодолеем даже и рака.Трябва да се освободим от предишното и да извиним на всички.Ние сами сътворяваме всяка така наречена „ болест " в тялото си. Това, което мислим за себе си, става истина за нас. Всеки човек, в това число и аз, е напълно виновен за всичко в своя живот - и за най-хубавото, и за най-лошото.
Ние сътворяваме обстановките, а по-късно се отхвърляме от силата си, като упрекваме различен за разочарованията си. Нито един човек, никое място и никакъв предмет няма власт над нас, защото ние сме единствените, мислещи със своя разум. Ние сътворяваме прекарванията си, действителността към нас и всички участници в нея. Когато реализираме успокоение, естетика и равновесие в съзнанието си, ще ги открием и в живота си.
Няма значение какъв е казусът, основният въпрос, върху който би трябвало да се работи, е любовта към себе си. Това е „ магическата пръчка ", която отстранява проблемите. Припомнете си случаите, в които сте се чувствали удовлетворен от себе си и по какъв начин ви е вървял животът тогава? Помните ли бремето, когато сте били влюбени, и по какъв начин през тези интервали наподобява не сте имали проблеми? Е, добре, любовта към себе си ще ви накара да усетите подобен прилив на хубави усеща и шанс, че ще танцувате във въздуха.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР