“Преди един месец обсъдихме с представители от пет области –

...
“Преди един месец обсъдихме с представители от пет области –
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Монтана: Започваме конкретно обсъждане в пет области на Закона за Северозапада

“Преди един месец обсъдихме с представители от пет области – Враца, Монтана, Видин, Ловеч и Плевен Закона за Северозапада. Днес започваме неговото съответно показване и дискутиране във всяка област поотделно. Благодаря на всички, които се включиха в подписката за Закона за Северозапада, както и за десетките оферти, пристигнали от хората. Той е жизненоважен за развиването на стопанската система, инфраструктурата, опазването на здравето, образованието и земеделието в района. Предлагаме специфичен фонд в държавния бюджет за финансиране, както и благоприятни условия за потребление на европейската кохезионна политика ". Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Монтана, където участва на отчетно-изборна конференция на общинската организация.
По време на конференцията, в която участваха над 100 души, се организира полемика за проблемите на най-изостаналия в развиването си район и предложенията на Българска социалистическа партия за тяхното решение. Заедно с Нинова бяха народните представители от левицата Атанас Костадинов, Илиян Тимчев, членът на Изпълнителното бюро Вяра Емилова, регионалният ръководител Пламен Младенов и членът на Народно събрание Ивайло Лилов.
" Управлението на Борисов в последните 10 години ни докара до най-бедната, най-корумпирана страна в Европа. Те разградиха държавността и предадоха институциите в ръцете на паралелната страна ", разгласи водачът на левицата. Тя бе безапелационна, че би трябвало да се постави завършек на този модел на ръководство.
" Публичните обиди и нападки ни вредят. Ние в Българска социалистическа партия може да имаме разнообразни отзиви, само че това, което би трябвало да ни консолидира, е програмата на партията. Водим диалози и с други леви партии и сдружения за общи дейности. Провеждайте срещи по места с локални структури и обединения на тези партии и сдружения за основаване на общ фронт за смяна на България ", приключи Корнелия Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР