Преди две седмици в рамките на борбата с разпространението на

...
Преди две седмици в рамките на борбата с разпространението на
Коментари Харесай

Ученик наруши карантината, баща му го наказа с нож и малко фантазия СНИМКИ

Преди две седмици в границите на битката с разпространяването на ковид във Филипините бе въведена национална карантина.

Естествено, такива, които не желаят да си седят вкъщи, ги има на всички места. Властите избират сами методите за битка с тези персонажи.

Бащата на един инатлив възпитаник се изморил да изяснява на своя млад извършител, за какво не е безвредно да бяга дружно със своите другари по улиците.

Затова той решил въпроса коренно. Вместо да продължи неуморно и безсмислено да изяснява, за какво е значимо човек да си седи вкъщи, мъжът просто смачкал всякакво предпочитание на сина си да се подава на открито.

За задачата му били нужни нож и малко фикция.


На фотоси се вижда, че малчуганът реве със слонски сълзи, до момента в който татко ми очевидно е удовлетворен от резултата.

Сега, когато на главата на момчето свети голяма плешивина, бащата е спокоен, че детето му на никое място няма да се дене.
Снимките са качени в мрежата от сестрата на детето. те станаха шлагер в обществените мрежи. Споделени са над 60 000 пъти.


В мненията момичето разяснява, че дейностите на бащата не са някаква зла смешка, а изцяло действителен метод да се отбрани детето, което поради възрастта си не може да разбере цялата съвестност на обстановката. написа ettoday.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР