Преди две седмици най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм

...
Преди две седмици най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм и невижданите снимки от предложението за брак

Преди две седмици най-големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм Бруклин ни изненада с новината, че се е сгодил за половинката си Никола Пелц . Двамата са дружно единствено от няколко месеца, само че са уверени, че са намерили любовта на живота си. А и фамилиите им също горещо поддържат тяхната връзка и предстоящ брак.
 Бруклин Бекъм, Никола Пелц, годежът им и проектите за женитба
Сватбени камбани за Бруклин Бекъм

Пръстен за 300 хиляди и всеобща наслада

Новината за годежа ни бе обявена с няколко фотоси, на които Пелц към този момент е споделила " да ", а на ръката й свети красивия пръстен с диаманти. Вчера, 28 юли, бъдещата госпожа Бекъм обаче разгласява и няколко невиждани до момента фрагмента от самото предложение .

Очевидно то се е случило по време на фамилно събиране в имението на милиардерската наследница, в което двамата с Бруклин прекараха последните месеци в самоизолация. Без непотребна пищност, синът на Дейвид Бекъм пада на колене пред своята годеница пред погледа на нейния татко Нелсън Пелц .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от nicola (@nicolaannepeltz) на Юли 28, 2020 в 2:17 PDT

Следва предстоящият отговор от страна на Никола, слагане на пръстена за над половин милион $ на безименния й пръст и всеобща наслада. А бъдещите младоженци си разменят буйна целувка, предава Daily Mail.

" Бруклин, ти си моят свят " , написа Пелц към фотосите. А Бекъм за следващ път й подсети, че я обича доста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР