Преди две седмици надникнахме в дома на Уиз Калифа, а

...
Преди две седмици надникнахме в дома на Уиз Калифа, а
Коментари Харесай

На гости на Майкъл Корс

Преди две седмици надникнахме в дома на Уиз Калифа , а през днешния ден това ще създадем и в дома на Майкъл Корс . Отново с помощта на Architectural Digest, пред които дизайнерът споделя за жилището си.

 В къщата на Уиз Калифа
На посетители на Уиз Калифа

Рапърът ни развежда из къщата си за 4.6 милиона $

Апартаментът се намира в Ню Йорк и е обзаведен по усета на Корс и неговия брачен партньор. Още от вратата виждаме доста картини, скулптори и предмети от целия свят.

 Снимка 371498

Идва ред на кухнята, която дизайнерът отбелязва, че най-вече употребява, с цел да си направи кафе, чай или най-вече сандвич. Прави усещане, че кухнята е в много изчистени цветове и участват няколко черни купи, на които Корс е огромен обожател. Шеговито Майкъл Корс вмъква, че за вечеря най-вече обича да прави... резервации.

 Снимка 371499

Корс и брачният партньор му Ланс Лепер имат и стая за отдих, в която още веднъж има няколко скулптори и доста естествена светлина.

 Снимка 371500

След това излизаме на терасата, която е, може би, най-впечатляваща. На нея можем да забележим разнообразни цветя и растения, измежду които ягоди и мента. Гледката, която се разкрива към Ню Йорк е в действителност завладяваща, само че има и един дребен минус - шумът.

 Снимка 371501

От терасата пък влизаме в трапезарията, където усещане прави великански кристал, донесен от Ню Мексико. И тук има доста движимости с колекционерска стойност от Филипините и Англия.

 Снимка 371502

Мястото за гледане на телевизия също е доста значимо за всеки дом. В дома на Майкъл Корс също има такова място, в което обаче има и доста книги.

В първокласния апартамент на дизайнера има и специфична тоалетна, предопределена за посетители, в която могат да се видят най-различни фотоси от 70-те години, както и бележки на Жаклин Кенеди. В дома му, несъмнено, намираме още фотографии, които Корс събира в продължение на 30 години.

 Снимка 371503

В главната спалня в дома на Майкъл Корс още веднъж се разкрива панорама към Ню Йорк. Дрешникът на един дизайнер също наподобява впечатляващо и в това няма подозрение. Впечатление обаче не вършат облеклата, а многото слънчеви очила, които Корс държи там.

 Снимка 371504

Завършваме с банята в жилището, която още веднъж е доста светла и има наложителната панорама към града.

 Снимка 371505

А да, има и фитнес, само че не в банята, несъмнено.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР