Преди две години Шакира загубила гласа си и се опасявала,

...
Преди две години Шакира загубила гласа си и се опасявала,
Коментари Харесай

Шакира: Най-мрачният момент в живота ми - когато загубих гласа си

Преди две години Шакира изгубила гласа си и се страхувала, че повече в никакъв случай няма да може да пее. "Това бе най-мрачният миг в живота ми ", увери колумбийската певица, представена от Франс прес.

"Гласът ми е нещо толкоз присъщо на мен самата, това е моята еднаквост - разясни 42-годишната певица, която живее в Барселона дружно със брачна половинка си футболиста Жерар Пике. - Винаги съм считала, че един ден ще изгубя доста неща. Никога обаче не съм си давала сметка, че гласът ми може да изчезне. " Тя имаше поради увреждането на гласните й струни, което я принуди да отсрочи със 7 месеца концерти от международното си турне "El Dorado ".

"Това бе най-мрачният миг в живота ми, когато се появиха подозренията и не знаех дали един ден ще мога още веднъж да пея ", реши изпълнителката на шлагерите "Whenever, Wherever " и "Waka Waka ".

След като по думите й се случило знамение и възвърнала гласа си, без да се подложи на препоръчвана от лекарите рискована хирургична интервенция, Шакира възобнови турнето си, което завърши предходната година в Колумбия. То е показано в документалния филм "Shakira in concert. El Dorado World Tour ", който ще се появи по екраните на 13 ноември и е основан върху двата й концерта в Лос Анджелис.

"El Dorado " е измежду най-важните турнета в кариерата ми поради трудностите, които трябваше да преодолея ", означи певицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР