Преди двайсетина години, а може би само преди десет, да

...
Преди двайсетина години, а може би само преди десет, да
Коментари Харесай

Директно от Холивуд във Вашия хол

Преди двайсетина години, а може би единствено преди 10, да вървиш на кино си беше нещо като обред. Семеен или другарски, само че обред - обвързван с уговаряне по телефона, стиковане на графици и свободно време, избор на заглавия от настоящия плакат на киносалоните, пазаруване на билети от касите на съответното кино и неизбежното очакване на опашка... Ако пък планирахте фамилно кино - избор на филм, който да се хареса на всеки един член от фамилията, да е с уместно наличие, да е занимателен, да е в подобаващ и с комфортен час за гледане на всички от фамилията. Списъкът с условия беше много дълъг.

С навлизането на от ден на ден софтуерни новости в всекидневието ни, този обред също претърпя усъвършенствания и към този момент можете да вършиме ангажиментите си много по-бързо. Кардиналната смяна в ритуала идва с опцията да гледате огромните холивудски кинохитове без да се лишавате от удобството на своя дом. Един от тези способи е А1 Видеотека , която дава богат избор от настоящи холивудски заглавия на водещите студия като Sony Pictures , Universal Studios и Paramount Pictures .

До видеотеката на А1 имат достъп всички клиенти, които употребяват интерактивната телевизия A1 Xplore TV . С нея можете да се наслаждавате на бистър облик и качествени надписи вкъщи. Изборът на филм, който да дава отговор на листата с условия, също е улеснен, тъй като платформата се " учи " и предлага заглавия, които са подобаващи съответно за вашия усет.
 Снимка 466307

Клиентите на А1 Видеотека имат опция да гледат хитови филми от Холивуд и света единствено няколко месеца след кино премиерата им. Каталогът разполага с богато многообразие от заглавия във всички жанрове, като непрекъснато се обновява. Сред акцентите в каталога на А1 Видеотека за февруари са и филмовите шлагери " Момчета за образец " , " Енгри бърдс: Филмът 2 " и " Нас " .

Тийнейджърска комедия, изпълнена с доста екшън, " Момчета за образец " на режисьора Джийн Ступински е изключително уместно развлечение за всички младежи. Историята е за 12-годишния Макс, който получава първата си покана за празненство с целуване. Тъй като опитът му в тази област клони към нула, е належащо да се вземат незабавни ограничения. Той кани на " помощ " най-хубавите си другари Тор и Лукас, които пък вземат решение, че най-хубавият метод на деяние е да потърсят препоръки от по-голямата съседка на Макс, която показва забележителни знания в региона. Идеята е да я шпионират с безусловно неразрешения за пипане дрон на бащата на Макс, само че когато проектът им претърпява цялостен неуспех, тримата другари бягат от учебно заведение и дават начало на авантюра от епично безумни решения.

На фокус в каталога на А1 видеотека този месец е и пълнометражната анимация " Енгри бърдс: Филмът 2 " на режисьорите Търоп Ван Орман и Джон Райс. Този филм дава обещание същинско развлечение за цялото семейство. Продължение на първия филм, основан по играта за мобилни телефони, втората част за " ядосаните пилета " сплотява в един тим пилетата и прасетата и те към този момент не водят война между тях, както е по истинския сюжет, а се сплотяват против общ съперник. В тази пъклен занимателна история екшънът е повече и даже има шпионаж, а шегите могат да развеселят и най-сериозните родители.
 Снимка 466309

Феновете на хорър жанра пък могат да открият последното заглавие на режисьора Джордан Пийл - " Нас " . Вледеняващата история на семейство Уилсън започва с ден на плажа с другари, само че след прибирането им във ваканционната им къща, стартира същински тормоз от страна на семейство техни зли двойници, които трансформират почивката им в цялостен пъкъл. Така че, в случай че обичате да се страхувате пред екрана, " Нас " е вашият филм от каталога на А1 видеотека.

Клиентите на интерактивната телевизия на А1 могат да наемат филмите елементарно и комфортно - без да стават от дивана, непосредствено от екрана на своя тв приемник, а сумата се прибавя автоматизирано към месечния им абонамент.

Сред топ заглавията във видеотеката на А1 са също паметният филм на Куентин Тарантино " Имало едно време в Холивуд " (удостоен с няколко награди " Златен глобус ", премия за поддържаща роля за Брад Пит от БАФТА и Оскарите, както и премия за сценография.), както и кулминационната точка на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история - " Как да си дресираш змей: Тайнственият свят " , който също беше номиниран за Оскар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР