Преди два месеца Илон Мъск стана баща за шести път.

...
Преди два месеца Илон Мъск стана баща за шести път.
Коментари Харесай

Какъв баща е Илон Мъск

Преди два месеца Илон Мъск стана татко за шести път. Очаквано създателят на Tesla не си взе отпуск по бащинство, с цел да се радва на новороденото, а продължи да работи интензивно по проектите си за бъдещето на света.

На няколко пъти милиардерът разгласява фотоси с и на сина си X Æ A-Xii, а в последното си изявление описа и малко повече за това какъв татко е и каква счита, че е неговата роля в развъждането на наследника му.

По думите на Мъск, сега майката на сина му е тази, която поставя най-вече грижи за него, тъй като той просто няма какво изключително да направи на този стадий. " Бебетата са машини за ястие и пълнене на памперси, нали по този начин ", майтапи се той.
 Снимка 489838

Според неговите визии, ролята на бащата идва на малко по-късен стадий, когато детето към този момент е пораснало . Тогава той ще прави с X Æ A-Xii това, което прави и с другите си пет деца.
 Илон Мъск, синът му X Æ A-12 и новата им фотография
Шегите на Мъск със сина му X Æ A-12

Мила фамилна картинка

АКо има работно пътешестване до Китай да вземем за пример, ще ги вземе със себе си, с цел да видят Великата китайска стена и да се качат на влака-стрела. Освен това, Мъск е основал лично онлайн учебно заведение за наследниците си, което към този момент дава " много положителни " резултати и сигурно и новороденият му наследник ще стане част от него след време, предава Today.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР