Преди два дни стана ясно, че Присила Пресли е завела

...
Преди два дни стана ясно, че Присила Пресли е завела
Коментари Харесай

Борбата за наследството на Пресли: Присила и близки на Лиса Мари в спор за последната ѝ воля

Преди два дни стана ясно, че Присила Пресли е завела правосъдно дело, оспорвайки валидността на наследството на починалата си щерка .

В отговор на това в сряда , когато единствената щерка на Елвис щеше да означи 55-ия си рожден ден, Джоел Уайншанкър, ръководещ сътрудник в Elvis Presley Enterprises , приказва за желанията на починалата певица по време на присъединяване в Elvis Radio, предават от.

В изявлението той твърди, че Лиса Мари постоянно е желала Грейсленд да остане при нейната щерка Райли Киоу (на снимката).

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

Това значи, че евентуално следва правосъдна борба за наследството на Лиса Мари Пресли.

В молба до Върховния съд на Лос Анджелис юристите на Присила сложиха под подозрение достоверността на корекция от 2016 година, която я отстранява от тръста на щерка ѝ . Въпросната корекция съставлява юридически документ, който извършва функционалността на наследство , в случай че не е формирано съответно такова.

Според правосъдния иск на Присила изменението от 2016 година би трябвало да бъде анулирано , а тя и внучката ѝ Райли би трябвало да бъдат посочени като съуправители на наследството на починалата Лиса Мари, предават от.

Според Присила има няколко неща, които слагат под подозрение валидността на поправката. Освен това тя не е била известена за измененията.

Адвокатите на Присила изясняват, че името ѝ е било изписано погрешно в документа и настояват, че новата корекция не е нотариално заверена и липсват очевидци . Под подозрение е сложена и достоверността на подписа на Лиса Мари.

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

Поради всичко това някогашната брачна половинка на краля на рока упорства съдът да разгласи поправката за невалидна и тръстът да се върне към версията си от 2010 година, която слага Присила и Бари Сийгъл отпред.

Дъщерята на Елвис Пресли наследи 100 милиона $ от починалия си татко през 1993 година В правосъдно дело от 2018 година обаче, че от сумата са останали едвам 14 000 $, като упрекна някогашния си управител Бари Сийгъл за неприятно ръководство нейните финанси.

След гибелта на Лиса Мари на 12 януари , неин представител удостовери пред ET, че Грейсленд , имението на Елвис Пресли, ще остане при трите ѝ дъщери: 33-годишната Райли и 14-годишните близначки Харпър и Финли (на снимката).

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

Припомнете си тук > > >  

По-късно стана ясно, че Райли и нейният починал брат Бенджамин са били назначени за съуправители на тръста на Лиса Мари през 2016 година Въпреки това тяхната баба Присила реши да оспори „ достоверността и валидността “ на желанието на починалата си щерка.

„ Когато Елвис умря, той остави всичко на дребното си момиченце, знаейки, че тя ще резервира наследството му ", сподели през вчерашния ден Джоел Уайншанкър. „ А тя, без значение какво друго се е случвало в живота или кариерата ѝ, постоянно е била загрижена за това кое е най-хубавото за Елвис ... без значение от това, което различен член на фамилията [се опитваше да] направи. “

Той добави, че за Лиса финансовата полза в никакъв случай не е била преди всичко . Според него тя е била „ доста сигурна и съответна по отношение на това на кого желае да остави наследството “ , нещо, което той твърди, че е обсъждала с него „ доста пъти “.
 Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси
„ Това постоянно са били Райли и Бен. “ , безапелационен е Уайншанкър. Според Уайншанкър има задоволително „ писмена информация “, която потвърждава желанията на Лиса и обстоятелството, че не е имала съмнения по въпроса.

„ Всеки, който твърди нещо друго, не се интересува от Елвис, нито от Лиса, а сигурно не е угрижен и за Райли. "

Джоел не е първият човек, който се изрича в поддръжка на това Райли да поеме собствеността върху Грейсленд . След като Присила оспори наследството на щерка си в съда, другар на Лиса Мари се разгласи срещу някогашната брачна половинка на Елвис в изказване пред People.

„ Намерението на Лиса беше доста ясно. Тя в действителност не смяташе, че Присила работи в неин най-хубав интерес “, споделя неназованият другар пред изданието. „ Лиса отхвърляше да мълчи, когато се възползваха от нея. “

На фона на всички тези разногласия и несъгласия през вчерашния ден, на 1 февруари, Присила Пресли направи изказване в памет на своята щерка .

Днес щеше да бъде 55-ият рожден ден на Лиса. Желанието ми е да защитя трите си внучки и да запазя фамилията си дружно “, сподели Присила за. „ От първия момент, в който я прегърнах, аз я защитавах, обичах и ръководех. Сърцата ни са разрушени и би трябвало да се науча да пребивавам без единствената си щерка. “

Тя приключи известието си, като благодари за поддръжката на почитателите : „ Ние в действителност ви обичаме и усещаме вашите молебствия. Благодаря ви доста, че сте по този начин надълбоко загрижени за нашето семейство. “
 Кадри от службата в памет на Лиса Мари Пресли  Кадри от службата в памет на Лиса Мари Пресли  Кадри от службата в памет на Лиса Мари Пресли  Кадри от службата в памет на Лиса Мари Пресли
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР