Преди два дни неизвестен застреля кучето на актрисата Катерина Евро.

...
Преди два дни неизвестен застреля кучето на актрисата Катерина Евро.
Коментари Харесай

Катето Евро проговори за болката след убийството на любимото й кученце и ужаса от това някой да проникне в дома ти

Преди два дни незнаен простреля кучето на актрисата Катерина Евро. Животното е уцелено два пъти до момента в който е било в двора на къщата. 5-годишната Джаки е простреляна в окото и корема и след няколкочасова интервенция във ветеринарна клиника умря.

Тези зверства към кучетата би трябвало да спрат към този момент. Трябва да има зоополиция и нещо да се направи по този въпрос. Не може тези хора безнаказано да убиват и да стрелят животни. Те влязоха в нашия двор, в нашия парцел, нашия частен живот, ние имаме дете на две години, добави актрисата. Това сподели в предаването „ 120 минути” Катето Евро.

„ Няма да се успокоя, Джаки беше доста мъничка, не знам кой човек желае да простреля в окото и в коремчето едно малко кученце, което нищо не му е направило”, сподели още тя.

Катето Евро описа, че са имали посетители, били са на терасата и са си говорили. Гостите са си отишли към 2 ч., а случаят е станал сред 12 и 2 ч.. Тя не могла да откри кучето, тъй като е било мрачно.

Александър Кадиев добави, че сега се води следствие, само че това, което може да каже, че нямат спорове със и от 24 година живеят в тази къща.

По думите му казусът е тайнствен:

„ Мистерия е след среднощ някой да убие кучето ти в двора ти”.

Кадиев добави, че кученцето е било малко, 7-8 кг, нито е лаело, нито е било нападателно. Според него кучето не е мотив, а претекстът в тази ситуация остава неразбираем.

„ Редно е да се приказва за тези неща. Хората не си дават сметка. Проблемът е доста сериозен, даже да е експанзия единствено към животно, това би трябвало да е доста тежко закононарушение. То е криминализирано към този момент в закона”, добави той.

Според Катето Евро нападателят е нечовечен човек, който убива за наслаждение.

Тя показа, че служителите на реда от Осмо районно са доста свестни и са взели драговолно нещата, проверяват доста съзнателно, всеки ден са там и обикалят, само че не знае дали ще могат да го намерят.

" Искам да има един наказан за това, че убива, тъй като това куче беше за мен като дете. Аз съм го отгледала от парче месо и то ми беше другарче. Когато татко му умря, аз живеех сама у дома и това кученце беше с мен, и ми беше другарче в самотата, и този човек пристигна и го умъртви по най-жестокия метод го простреля в окото.

Не желая да им се разминава на такива хора, освен за моето куче, а за всички. И когато Карбовски направи предаване за кучетата, когато говорихме, той все ме питаше – за какво помагаш на кучета, а не на хора. Защото хората се вижда, че са неприятни. Защото това е садист, тъй като не може да гръмнеш в окото едно куче, което е 6 кг. ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР