Преди дни Xiaomi представи най-новия модел от серията Mi, на

...
Преди дни Xiaomi представи най-новия модел от серията Mi, на
Коментари Харесай

Изненадите на Xiaomi Mi 9

Преди дни Xiaomi показа най-новия модел от серията Mi, на който се разпореждат и най-високи упования. Още преди формалната премиера се знаеше, че Mi 9 не е просто следващият китайски смарт телефон , който се конкурира с огромните играчи като Samsung, а едно устройство, на което би трябвало дa обърнем по-специално внимание.

В сферата на мобилните технологии Xiaomi съумя да сe отличи и утвърди със доста по-ниските цени на устройствата, спрямо флагманите на други марки, само че и с огромния брой екстри и нововъведения, които същите тези по-евтини телефони ни дават. И Mi 9 не просто продължава, а надгражда тази идея.

Дизайн и екран

Първото, което ни сграбчва в Mi 9, е външният тип. Дисплеят обгръща 90.7% от предния панел, а в горната част има единствено малко място, отделено за селфи камерата. Корпусът е с елегантни извивки, само че и много тъничък - едвам 7.6 мм. Теглото на апарата е 173 грама.

Със сигурност ще има хора, които ще си купят Mi 9 преди всичко поради холографния резултат на задната част, която е покрита с подсилено стъкло и освен отразява светлината, само че и притегля погледа.
 Снимка 409046

Дисплей

Той е дело на Samsung, по тази причина не е изненада, че е Super AMOLED. 6.39 инча, резолюция 1080х2340 и покритие Gorilla Glass 6. Сензорът за пръстов отпечатък е вграден в екрана и подсигурява до 25% по-бързо отключване.

Производителност

Тук е един от най-големите плюсове на модела - процесорът Snapdragon 855 . Той се употребява зa първи път точно в Mi 9 и подсигурява сензитивно по-бързо потребителско преживяване (с 45% по-бързо от Snapdragon 845) във всеки един аспект на приложимост на смарт телефона.

Чипът за изкуствен интелект също е нов и усъвършенстван. RAM паметта е 6 или 8 GB, а вграденото пространство за предпазване - 64 или 128 GB. Mi 9 работи с Android 9.0 Pie.

Батерията на смарт телефона е 3300 mAh. Ако ни се коства малко, производителите са решили да ни подкупят с вграждането на най-бързата технология за безжично зареждане W20, която подсигурява цялостно зареждане за към час и половина , което е с близо 40% по-добър резултат спрямо най-разпространения вид W18.
 Снимка 409069

Камера

Тук има доста какво да се каже. Започваме със сапфиреното покритие на лещите, което ги защищава от надраскване. За камерата Xiaomi се доверяват на Sony, а резултатът е 48-мегапикселов датчик , който се характеризира с най-високата резолюция, постигана в миналото. Така даже при оптимално нарастване получаваме и оптимално ясно изображение, което е като на 4К тв приемник.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Xiaomi Brasil (@blogxiaomi) на Фев 25, 2019 в 1:17 PST

И това е единствено единият датчик, като на гърба на Mi 9 има общо 3. Другите два са 16MP ултраширока и 12MP телефото . Благодарение на тази композиция, подсилена с усъвършенствания изкуствен интелект, можем да вършим забележителни фотоси във всяка една обстановка.

Камерата ни обезпечава необятен ъгъл на снимане от 117° , който подсигурява професионални пейзажи, а в това време и фотосите в макро режим се получават сносно. Имаме и лазерен автофокус и два нощни режима - Powerful Night and Moon modes , които вършат фотосите на мрачно един от огромните плюсове на тази камера.
 Снимка 409045

Не можем да пропуснем и качеството на видеоклиповете, с помощта на което Mi 9 се подрежда и даже повежда пред модели като iPhone XS Max. Предната камера е 20MP, поддържа портретен режим, боке резултат и Beautify резултат.
 Xiaomi готви Mi 9 с огромен екран и 48-мегапикселова камера
Xiaomi готви Mi 9 с огромен екран и 48-мегапикселова камера

Смартфонът ще бъде разгласен публично след два дни

Очакваме Xiaomi Mi 9 да излезе на европейския пазар след към месец, а цената му ще е сред 449 и 499 евро , което е повече от добре за всичко, което изброихме нагоре.

Check out this video to see what #Mi9 can do for you!

Because #DetailsMatterToMi, let's #MakeItHappen pic.twitter.com/KbjLKNtQEr
— Mi @ #MWC19 (@xiaomi) 24 февруари 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР