Преди дни ви разкрихме, че фолк звездата Емануела ни сподели,

...
Преди дни ви разкрихме, че фолк звездата Емануела ни сподели,
Коментари Харесай

Фенът на Емануела: Отправиха смъртни заплахи към мен

Преди дни ви разкрихме, че фолк звездата Емануела ни показа, че е станала жертва на собствен обожател, който я преследва безотказно от 4 години. След като певицата описа своята версия, самият той ни потърси, с цел да получи право на отговор. Получихме имейлът му от следния адрес [email protected] и подписан като Алекс. Предоставяме историята му без редакторска интервенция. В писмото си той твърди, че е атакуван физически от приятеля на Емануела и след този случай "отношенията " сред него и любимката му са се обтегнали.

Аз ще ви кажа какво се случи. Лицето Н.М. - по този начин наименуван и умишлен като другар не Емануела, атакува моята персона физически дружно с друго лице - негов прочут - покерджия, както се схваща. Това стана след посещаване на заведение в Благоевград. Това нахлуване имаше за цел и нямаше да приключи по различен метод, с изключение на с тежък побой, инвалидизиране (което е за цялостен живот и на процедура е отнемане от живот), или гибел. Какви права имам аз в този случай, като си приказваме за права? Дали нападението директно е имало такива цели или не, значимото е, че действително това щеше да бъде изхода от него. То остана едно стартирано, само че незавършено закононарушение (това е за юристите и прокурорите) заради независещи от нападателите аргументи. Аз отбих офанзивата, обезвредих я, и в тази обстановка можеше аз да ги инвалидизирам или убия. Вероятно е трябвало, само че аз нямах такива цели. Може да се каже, че М.Н. сега живее втори живот, тъй като аз му го дадох, аз му го оставих.



Неотдавна Алекс и Емануела се пробвали да се схванат, срещайки се на нейно присъединяване.

М.Н. същата вечер преди този момент отправяше смъртни закани към мен, че щял да изкърти главата на моята персона като ме види на открито! Причината и задачата му беше да се пробва да ми подрежда къде и по кое време мога да вървя и надлежно да не вървя, а аз не съм бил спазвал неговите нареждания, и това значело, че към този момент би трябвало да има наказване. Какво друго забавно да ви опиша? Емануела се държи супер необичайно и несъответстващо от много дълготрайно време. Възможно е това да е неразбирателство, само че продължителността на всичко това е към този момент много съмнителна, тя не прави опити да позволи или ревизира обстановката, не реагира съответно на забележките ми, че не се държи обикновено, което води на мисълта, че тя нещо е шантава. По принцип много от звездите полудяват за някакви неща, тъй като живеят в личен свят надалеч от действителността за дълго време. И тук може да е необходим доктор, с цел да и помогне.

Та, какво прави тя? Първо тя се държеше обикновено и даже съгласно мен много, прекомерно позитивно към мен, не че не се държи позитивно и към другите си почитатели, само че мисля, че тук имаше и някакъв по-специален миг и моменти не за подценяване. След това имахме диалог с нея "в стаичката ", по нейна общителна покана, призната с огромна наслада от мен, който съгласно мен протече прелестно, бих споделил позитивно, и без някакви крайни борби, и мислех, че по-късно всичко ще се подреди.

После, в един миг обаче тя внезапно си промени държанието. Започна при всяка една наша среща да се обръща към защитата или притежателите на заведенията, с цел да се пробва да ги накара да създадат по този начин, че да ги напусна. Някои заведения се поддаваха на тази волност, други - не. Бих споделил, че в случай че всички заведения в еднакъв миг откажат да и извършват капризите, а вместо това стартират да се държат професионално, тя няма да има в кои трети заведения да върви на участия, тъй че ще би трябвало да одобри, че има правила. Но някои заведения взеха решение да се навеждат и олекнаха. А в случай че ние се противопоставяме на това, значи че ще сме срещу правото на благосъстоятелност - на тези заведения.

Всичко щеше да бъде добре в случай че това беше траяло известно време, а по-късно връзките да се оправят, само че не, то продължава и до през днешния ден, колкото и да е неуместно и мъчно за поверие. Емануела имаше две участия на морето в този момент, и направи два такива опита. Единият беше несполучлив. Тя по време на самото си присъединяване на сцената, по време на песента, спря да пее, хвана шефа на заведението и го докара до моята маса, където бях, и пред цялата аудитория, държейки микрофона настрана, стартира да му приказва и да ме сочи по какъв начин съм бил не знам какъв и по какъв начин трябвало да ме изгони. Това е безусловно всякога и продължава към този момент месеци! Според вас това обикновено ли е? Това държание на душевен здрав човек ли е? После разбрах, че тя и хората от екипа и са му говорили и по-късно, както разбирам, изцяло погрешни неща и клюки, тъй като той ми сподели, че те приказват едно, а аз - друго.

И аз му споделих, че всичко, което аз приказвам, е подкрепено с доказателства - както документи, по този начин и видеодоказателства. Не знам до каква степен би трябвало да е стигнал човек, с цел да стартира по този начин редовно да лъже, а дори и да си има вяра. Според мен това или е държание на нездравословен човек, или на човек, който е в последна обстановка и не може да откри излаз от нея, или е под въздействието на непознат мозък - в този случай на Н.М.

Още повече, че има сигнален протокол по отношение на него и тя, колкото и да е шантава, би трябвало да одобри, че има истина в това, което аз споделям, а не в това, което те споделят. Ще е тъпо в случай че казусът и е медицински, само че най-малко ще знаем какъв е и по какъв начин да го решаваме и лекуваме. Но не можем да го оставим по този начин, тъй като в случай че е подобен проблем, той ще се задълбочи! А ние я обичаме и желаеме да е добре!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР