Преди дни Венета Райкова сензационно призна, че се развежда със

...
Преди дни Венета Райкова сензационно призна, че се развежда със
Коментари Харесай

Ето каква е истинската причина за развода на Венета Райкова:


Преди дни Венета Райкова сензационно призна, че се развежда със брачна половинка си Тихомир Георгиев след 13 години фамилен живот. Откровението на тв водещата се случи навръх именния ден на някогашния й към този момент мъж.

Тихомир се е изнесъл от фамилното им жилище, а напълно скоро ще стартира и делото за анулиране на брака им. Венета съобщи, че си остават в другарски връзки поради сина им Патрик.

Но, на процедура, през последните 3-4 години живеели по- скоро като съквартиранти, в сравнение с като брачен партньор и брачна половинка. Това беше много тежък интервал за. Освен че Юксел Кадриев запорира жилището и банковите й сметки, тя остана без работа и се бори дълго време с меланхолия. В този сложен интервал от живота си, тв водещата обаче въобще не чувствала поддръжка от страна на мъжа си. Тихомир си гледал своя бизнес и неглижирал проблемите й. Накрая, Венета не издържала и му поискала бракоразвод.
Венета и Тишо минаваха за устойчиво и щастливо семейство
На разлъка, Тишо я помолил за амнистия по тази причина, че не бил добър брачен партньор и не бил до нея, когато тя имала потребност от него.

Самият той също имаше много проблеми с бизнеса си през последните години. От известно време, Тихомир към този момент не е съсобственик в ресторант „ Тадж Махал “, а е станал шеф на верига от казина.

Кариерата на Венета Райкова пък сега е в напредък. Тя съумя да измести Николета Лозанова като водеща на таблоида „ Папараци “ и написа няколко книги, които се трансфораха в бестселъри.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР