Преди дни три сестри убиха своя 57-годишен баща като му

...
Преди дни три сестри убиха своя 57-годишен баща като му
Коментари Харесай

Вижте кои са 5-те най-жестоки деца-убийци в историята

Преди дни три сестри убиха своя 57-годишен татко като му нанесоха към 30 удари с нож по тялото и шията и 10 удара с чук по главата. Ето за какво ви припомняме пет образеца на в действителност ужасяващи убийства, осъществени от деца.

1. Владимир Виничевски, на 15 години, е най-младият сериен палач в Съюз на съветските социалистически републики, наказан на гибел



Историята на това момче вледенява душата и провокира гадене. Човешкият мозък не е в положение да осъзнае сходни зверства. Момчето с благо лице се родило в Свердловск (днешен Екатеринбург) през 1923 година и почнал да убива още на 15 години. Той убивал и насилвал деца на възраст сред две и половина до четири години. Известно е за 18 набези, осем от които приключват със гибелта на децата - той ги задушавал, а след това ги доубивал с хладно оръжие. Дълго време не успявали да заловят Чудовището, само че в края на краищата бил арестуван от трима курсанти от полицейското учебно заведение в Свердловск, до момента в който килърът носел малко момче в гората. Насилникът бил убит през 1940 година

2. Аркадий Нейланд, на 15 години, е единственият младеж, който е бил убит в Съюз на съветските социалистически републики след войната



Момчето е родено през 1949 година в Ленинград. Аркадий, с майка си, втори татко и двама полубратя живеели в една стая в общинския апартамент. Родителите биели децата, пиели, живеели оскъдно. Вече на 12 години, малолетният апаш бил вписан в полицията. На 15-годишна възраст Аркадий направил чудовищно закононарушение, за което е наказан на гибел. Той желал да ограби апартамент и се вмъкнал като се престорил на куриер. Тийнейджърът нанесъл 15 удара с секира на стопанката на дома, а също по този начин блъснал шест пъти и дребния й наследник Георгий. Оставяйки зад себе си кървава каша, килърът закусил умерено, направил еротични фотоси на умрялата, запалил жилището и си тръгнал. Престъпникът бил убит по персоналната заповед на Хрушчов.

3. Мери Флора Бел, 11 години, Англия



Първото закононарушение, осъществено от момичето през 1968 година - единствено ден преди 11-тата годишнина. Тя умъртвила четиригодишния Мартин Браун. Няколко месеца по-късно Мария и нейната другарка умъртвили още едно малко дете. Полицейските отчети демонстрират, че тя се е върнала на мястото на закононарушението, с цел да изреже буквата " М " върху тялото на умрелия и да в профил част от гениталиите с ножица. Мария прекарва 12 години в пандиза, по-късно излиза на независимост, сменя името си и ражда дете.

4. Джеси Померой, 14 години, Съединени американски щати



Джеси, който скоро получава прякора " младия бостънски изрод ", на 14 години (през 1897 г.) е задържан за бруталното ликвидиране на четиригодишно дете. Но три години по-рано нарушителят грубо малтретирал и измъчвал седем други момчета. Поради тази причина той бил изпратен в детска възпитателна школа. За жал младежът много скоро бил освободен и по-късно осакатил и умъртвил 10-годишно момиче, което влезнало в магазина на майка му. Месец по-късно, той отвлякъл друго дете, отправил се към блатото отвън града дружно с него и му нанесъл удари с нож като даже отрязал главата му. Когато му посочили тялото и го попита дали счита себе си за отговорен, извергът дал отговор: " Изглежда, че аз съм го направил. "

5. Жасмин Ричардсън, 12 години, Канада



През 2006 година 12-годишното момиче умъртвило родителите си, а по-късно прерязало гърлото на брат си и го гледало по какъв начин кърви сред играчките. След това изчезнала. Полицията, която откри телата, в началото се уплашила, че и момичето е станало жертва на фанатик. Но скоро тя разкрила Жасмин дружно с 23-годишен млад мъж. Убийцата не посочила никакво страдание.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР