Преди дни синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска разкри кошмара,

...
Преди дни синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска разкри кошмара,
Коментари Харесай

Гери Малкоданска знаела, че бебето й ще подрани, Никол Станкулова роди Скорпион вместо Стрелец

Преди дни синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска разкри кошмара, който е съпроводил най-щастливия миг в живота й-появата на първородния й наследник Лео.

Гери не е единствения случай измежду известните, чието дете се появява на бяла свят по-рано от термина. Бебето на нейната колежка Никол Станкулова също подрани, както направиха и децата на певиците Галена, Роксана и Емануела.

" Проблемите започнаха в петия месец. Тогава към този момент се знаеше, че ще има прибързано раждане. Кога тъкмо ще се случи, никой не може да каже. Аз бях готова родилка, която ще роди недоносено дете. Моят зов е към всички майки, които занапред минават през това нещо е да вършат постоянно прегледи, да слушат лекарите, тъй като когато си квалифициран за едно прибързано раждане е доста по-различно, в сравнение с когато отидеш и просто да родиш в 7-и или 8-и месец. Страхът го има непрекъснато ", споделя Гери.

" Страхът е, че ти можеш да родиш детенце, което е под кг, страхът е, че то може  и да се оправи, само че не знаеш какви ще са следствията, страхът да родиш и в 7 месец – не знаеш в доста дълъг интервал дали детето ти ще вижда, дали ще те чува, дали ще се развива обикновено и дали няма да има някакви увреждания. Страхът е огромен и най-щастливото нещо в живота ти – раждането, е придружено с най-големия ти смут ", споделя младата майка.

През цялото време тя се движила с инвалидна количка и правила минимални придвижвания, с цел да не провокира раждане.

" Чувствата са доста спорни. Аз нямах щастието да родя и да прегърна детето си. То беше взето на секундата. Най-големият боязън беше, когато ме заведоха при него ", споделя Гери. В продължение на месец тя имала правото да посещава Лео в болничното заведение за малко време един път дневно.

Терминът на Никол Станкулова бе към края на месеца, само че тя роди предходната неделя. Вместо да е в зодиакалния знак Стрелец, детето й се роди Скорпион. Никол родила по неотложност и то със секцио, макар желанието й да изпита възприятието на естественото раждане.

Фолк певицата Роксана роди втория си наследник 20 дни по-рано. Първородният наследник на Галена – Стефан, проплака месец по-рано.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР