Преди дни се появиха твърдения, че звездната Дженифър Лопес и

...
Преди дни се появиха твърдения, че звездната Дженифър Лопес и
Коментари Харесай

Джей Ло и Алекс Родригес заедно в Доминикана

Преди дни се появиха изказвания, че звездната Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделят. Впоследствие двойката направи взаимно изказване, в което се споделяше, че известията за раздялата им са неточни и че двамата по-скоро се пробват да " решат някои проблеми ", написа dir.bg.

Джей Ло и Алекс Родригес започнаха връзката си при започване на 2017 година и оповестиха годежа си две години по-късно. В края на предходната година певицата показа, че е отсрочила на два пъти плануваната си женитба с някогашната бейзболна звезда поради пандемията от новия ковид.

Те се славят като едно огромно семейство, събирайки и децата си, които живеят дружно с тях - близнаците на Дженифър Лопес от връзката ѝ с Марк Антъни - Ема и Макс, както и дъщерите на Алекс.

Поредното опровергаване на изказванията, че певицата и актриса и някогашният бейзболист са поставили завършек на връзката си, са фотосите на папараци, които ги наблюдават неразделно след тези изказвания. Снимките са направени по време на престоя на Джей Ло в Доминиканската република, където звездата сега снима филм.

А преди дни към нея се причисли и Родригес. На фотографиите двамата се целуват и нищо в тях не приказва за разлъка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР