Преди дни по улиците на Пловдив бе заснета каракал, който

...
Преди дни по улиците на Пловдив бе заснета каракал, който
Коментари Харесай

Собственичката на каракала: Няма да го дам!

Преди дни по улиците на Пловдив бе снимана каракал, който да се разхожда свободно. Животното бе видяно на 21 януари към 8.30 часа зад хотел " Марица " в Пловдив. Оказа се, че екоинспекцията в столицата е записала по неточност дивата котка като домашна, само че разрешителното към този момент е анулирано, а служителят, издал документа, към този момент не заема тази служба.

Въпросният каракал се споделя Гръм, а стопаните му живеят в Милано. Те са безапелационни, че няма да го дадат на страната. " С тази неточност на администрацията е даден един доста неверен сигнал и на хората, които желаят да си закупят такива животни, и на тези, които се занимават с този бизнес, които до момента са били с чувството, че напълно легално са внасяли котенцата ", ком
В Пловдив няма нито един каракал, регистриран като домакински любим, настояват от локалната ревизия. В квартал " Южен " обаче алармират за втора пума, с изключение на избягалия Гръм. По закон у нас диви котки може да се отглеждат само в зоопарк или в избавителен център, само че никога – вкъщи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР