Преди дни от Pantone обявиха кой ще бъде цветът на

...
Преди дни от Pantone обявиха кой ще бъде цветът на
Коментари Харесай

8 стайлинг идеи как да носите цвета на 2022 година

Преди дни от Pantone оповестиха кой ще бъде цветът на 2022-а година, а точно Very Peri или една необикновена композиция от синьо, и алено, която събира в себе си по едно и също време топли и студени нюанси. Тя символизира духовното развиване, новите благоприятни условия и просветлението – всичко това, от което сигурно имаме потребност след последните две години на изолираност и пандемия.
               

Можем да прибавим този цвят в дома си, само че пък и за какво да не го включим в стайлинга си, колкото и придирчив по отношение на съчетаване да ни наподобява на първи взор. Точно по тази причина взехме решение да създадем и днешната селекция, с която да ви вдъхновим да бъдете по-смели в избора си на този цвят и неговите нюанси.
               

Още тази зима можете да потърсите някое ужасно Very Peri, с което сигурно ще се откроите в сивата градска среда. Блейзър в пайети или сатенена риза вид „ рокля “ пък се открояват измежду тоалетите, с които можете да блеснете на някое идно празненство или тъкмо с този цвят да посрещнете новата година.
               

Не по-малко моден метод да включите това синьо-лилаво-червено обаяние в дрешника си е посредством чанта, обувки или някой различен характерен аксесоар, в това число шапка или шал, като акцент в тоалета, в случай че предпочитате неутрални цветове. А за какво не й украшение? На сигурно ще откриете нещо красиво и изтънчено.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР