Преди дни ни напусна един от най-добрите режисьори на нашето

...
Преди дни ни напусна един от най-добрите режисьори на нашето
Коментари Харесай

Препоръчваме ви: `Полет над кукувиче гнездо` в чест на Милош Форман

Преди дни ни напусна един от най-хубавите режисьори на нашето време - Милош Форман. 

Той ще остане в сърцата на милиони с класиките си " Коса ", " Полет над кукувиче гнездо ", " Амадеус ". 

Тази вечер от 19.00 часа ще бъде показан театралният спектакъл  " Полет над кукувиче гнездо " в спектакъл " Българска войска ".  Спектакълът е един добър метод да кажем " Сбогом " на обичания режисьор и сценарист, защото постановката е въодушевена от класическия американски разказ на Кен Киси и едноименния паметен филм на Форман с Джак Никълсън в основната роля.

Потресаваща история споделя за живота в психиатрична клиника, в която медицинският личен състав, под управлението на старшата сестра, пречупва волята на хората и ги принизява до безсмислено и мъчително послушание под претекст, че ги лекува.

Скоро в това кукувиче гнездо „ кацва ” новият пациент - Мак Мърфи, който е заставен да се прави на психологично болен, с цел да избегне пандиза. Ненавиждащ лицемерието, примитивен, абсурден, сластен комарджия, той приготвя протест в болничното заведение, който да промени всичко… Но Мак Мърфи не знае какъв брой коства свободата в свят, основан, с цел да смачка човешкия дух…

Вижте и другите ни оферти за забавни културни събития за днешния ден:

Кино

" Лицата на Витоша " от 19:30 часа в Дома на киното за всички планинари и хора, които обичат планината. 

Филмът представя историите на 9 души, свързани с Витоша - хижари, спасители, алпинисти, водачи. Целта му е да въодушеви повече младежи да опознаят планината и вървят по-често там, да я заобичат и пазят.

Изложба

Една от най-посещаваните изложения в света -  " Човешкото тяло – Науката в нас " , дойде в София на 14 април и ще остане в столицата до края на май 2018 година

Уникалната научна експозиция в Bulgaria Mall показва над 100 действителни експоната на органи и елементи от човешкото тяло, измежду които и 8 изцяло непокътнати човешки тела.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР