Преди дни научихме, че по време на CES 2020 Samsung

...
Преди дни научихме, че по време на CES 2020 Samsung
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S20, Galaxy Bloom и как ще се казват новите модели на компанията

Преди дни научихме, че по време на CES 2020 Samsung е провел презентация при затворени порти, по време на която компанията е посочила някои много забавни бъдещи артикули.

Като отзив след събитието в мрежата се появиха много любопитни клюки, касаещи наследника на Galaxy Fold и идващите Galaxy S модели.

Както към този момент знаем, вторият Fold ще е друг от първия и ще се сгъва хоризонтално през средата.

Покрай CES обаче изникна информация, че телефонът няма да носи името Fold, a ще се споделя Galaxy Bloom.

Tелефонът ще бъде предопределен най-много за дамите, като формата и размерите му ще наподобяват комплект с огледалце и пудра на Lancôme.

Някои от нас може би помнят, че съществуваше сходна ниша при мобилните телефони в годините преди появяването на смарт телефоните, само че от този момент никоя компания не бе таргетирала половете със характерни за тях модели.

Слуховете са, че Bloom в действителност е техническото наименование на модела, което се употребява от чиновниците и инженерите на Samsung, само че е доста допустимо то да се трансформира и в формалното име на сгъваемия телефон.

Потребителите ще бъдат сюрпризирани и от промененото име на Galaxy S серията.

Очаква се идващите модели от тази линия да се споделят Galaxy S20, a не S11.

Причините за това решение са две, като първата е ясна и е обвързана с цифрите в актуалната година.

Втората причина е, че от Samsung желаят да подчертаят обстоятелството, че S20 ще разполага с революционна 108-мегапикселова камера, която е голям скок по отношение на предходните камери, които ползваше компанията.

Много допустимо е всички тези изказвания да се окажат просто клюки, само че фактът, че напоследък толкоз доста се приказва по въпроса, ни кара да мислим, че въпреки всичко сме на прав път в упованията си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР