Преди дни, на 4 август, Меган Маркъл навърши 39 години.

...
Преди дни, на 4 август, Меган Маркъл навърши 39 години.
Коментари Харесай

Как Хари изненада Меган за рождения й ден

Преди дни, на 4 август, Меган Маркъл навърши 39 години . Празненството обаче остана надалеч от грандиозните проекти, които евентуално е имала с идването си в Съединени американски щати.

За страдание на херцогинята, тя не съумя да провежда празненството за звездните си другари, за което си мечтае. Но по тази причина пък имаше най-прекрасния фамилен рожден ден .

Според източници, представени от ELLE, баба Дория е влезнала в ролята на детегледачка на Арчи, с цел да обезпечи малко уединение на съпрузите във връзка празника. Е, помогнала е малко и в подготовката на тристепенното меню, с което принц Хари е изненадал своята рожденичка .
 Снимка 491600

Така двамата са прекарали вечерта вкъщи, в сантиментална конюнктура, хапвайки домашно приготвена храна. А херцогът на Съсекс е изненадал обичаната си с два подаръка . Той е държал те да не са скъпи и блестящи, а да имат план и сантиментална стойност.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Finding Freedom и детайлности за началото на връзката на херцога и херцогинята на Съсекс
Неразказаната любовна история на Хари и Меган

Как пламва искрата посред им

Първият е нежно колие, чиито дизайн самият той е основал. А вторият - обща тяхна фотография, която той е направил. Сигурни сме, че на Меган доста й е харесала изненадата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР