Преди дни модният бранд представи новата си Cruise Collection 2018/19

...
Преди дни модният бранд представи новата си Cruise Collection 2018/19
Коментари Харесай

На круизния кораб на Chanel

Преди дни стилният бранд показа новата си Cruise Collection 2018/19 на екстравагантно ревю. Както постоянно, сходни събития се трансформират в притегателна точка за известни и незнайни персони. Особено когато приказваме за Chanel.

 Снимка 355215

Круизните (или ваканционни) сбирки съумяха да разбият стилния календар в последните години. Tака с изключение на в наклонност, те се трансформират и в мотив за организирането на нова поредност от ревюта през месец май .

 Снимка 355223

Смята се, че първата сходна сбирка на Chanel е показана още през 1919 година без зад нея да стои съответният план да се трансформира в наклонност. А през днешния ден с Cruise collection могат да се похвалят редица фешън марки, измежду които Luois Vuitton и Gucci.

 Снимка 355213

Модният театър на Chanel се състоя в Париж в първите дни на май. Ако предходното охолно ревю на марката бе измежду фон, имитиращ есенна гора, в този момент настроението е доста по-приповдигнато. Котешката пътека обикаля голям круизен транспортен съд с съвсем действителни размери и носещ името La Pausa. Той съмнително доста прилича на Титаник и приликата сигурно не е инцидентна.

 Снимка 355200

Разбира се, полъхът на моряшкия жанр няма по какъв начин да не се усети в сходна сбирка. Бели барети и наложителното райе участват измежду моделите. Впечатление прави белият чорапогащник , който е наложителен аксесоар за огромна част от тоалетите.

 Снимка 355206

Туидът е една от запазените марки на Chanel и, без изненади, е съществено застъпен и в тази Cruise Collection, най-много при връхните облекла. Все отново, на корабите постоянно е прохладно. Розово, светлосиньо, телесните и пастелни тонове доминират над ярките. Те също се прокрадват, най-вече с синята гама, с цел да има за всеки усет по нещо измежду показаните близо 90 модела.

 Снимка 355204

Разнообразието измежду ефирните рокли е най-голямо. Но виждаме и екстравагантни джинси, както и елегантни комплекти от две или три елементи. Малките, кокетни чанти, както и гривните са най-хитовите аксесоари, съдейки по показаните близо. Те също са завладени напълно от морската и отпускарска вълна.

 Снимка 355201

 Снимка 355205

 Снимка 355207

 Снимка 355210

 Снимка 355209

 Снимка 355212

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР