Преди дни лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов патентова името Костя

...
Преди дни лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов патентова името Костя
Коментари Харесай

Костадинов: Костя Копейкин е фондация

Преди дни водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов патентова името „ Костя Копейкин “. Впоследствие той направи и уточнения, какво ще е и активността на сдружението. Костадинов заяви, че има съществени планове и даже цитира Гогол.

Оказва се, че фондация на името на героя на Гогол Костя Копейкин ще група вършат млади съидейници на " Възраждане ".

  „ Чели ли сте „ Мъртви души “ на Гогол? А знаете ли кой е Гогол? Ако сте последовател на психодесните маргинални елементи от нашето общество, които народът ни с любов назовава жълтопаветници, най-вероятно не сте чели книгата, нито пък сте чували името на писателя. Това е по този начин, за жалост, тъй като тази маргинална общественост е известна със своята тежка и многопластова функционална неначетеност. Затова в този момент ще опиша една история особено за нея. В книгата, която е част от съкровищницата на международната и съветската литература, наред с доста герои, се споделя и за един капитан от съветската войска, останал неработоспособен след войната на Русия с Наполеон. Тъй като след войната е пренебрегнат на произвола на ориста от бездушните съветски служители, той събира тайфа разбойници към себе си и стартира да граби пари от богатите помешчици, с цел да ги раздава на бедните хора. Иначе казано – съветският Робин Худ:) Името на този книжовен воин е капитан Костя Копейкин “, написа Костадинов.

„ Група млади съидейници на Възраждане взеха решение да употребяват голямата реклама на героя, с цел да основат фондация на негово име. Фондацията ще се занимава с две неща:

1. Ще дава годишни стипендии на даровити деца, показали гении в региона на литературата и изкуствата

2. Ще връчва годишен приз за продажна публицистика „ Иванчо Хаджипенчович “, наименуван на името на видния народен изменник, осъдил Левски на гибел през 1873 година Парите за фондацията ще се събират от делата против богати и продажни медии, уронващи положителното име на литературния воин, както и името на фондацията. Така ще се продължи традицията парите на богатите нарушители да бъдат вземани и давани на бедните хора:)Като част от общоприетата процедура по регистрацията беше непокътнато името като комерсиална марка. Неграмотните психодесни маргинали взеха решение, че това има друга цел и много се смяха. Е, който се смее финален, се смее най-добре:) В този ред на мисли желая да ви помоля за първи номинации на медии и публицисти за наградата „ Иванчо Хаджипенчович “. Сигурен съм, че ще има тежка конкуренция:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР