Преди дни красавицата отбеляза празника си само с отбрани гости.

...
Преди дни красавицата отбеляза празника си само с отбрани гости.
Коментари Харесай

Цвети Стоянова без гадже за рождения си ден

Преди дни хубавицата означи празника си единствено с защити посетители. Вместо със фамилията, Цвети избра подопечните си, а от споделените снимки излиза наяве, че в действителност е била огромна веселба, написа „ България днес”.

Интересно, че на нито един кадър не се вижда и гаджето на Стоянова–футболистът Александър Любенов. Зли езици подмятат, че двойката се е разделила, само че никой от двамата не е споделил и дума по въпроса. Близки до гимнастичката разясняват, че нито едно от златните девойки не е почело празника й. Въпреки това Цвети по никакъв метод не се демонстрира смутена от този факт или съкрушена.

Шампионката наподобява повече от добре и е необикновено щастлива. В обществените мрежи тя написа. „ Вече на 24 години с ръка на сърцето мога да кажа, че съм същински щастлива. Знам, че най-хубавото следва, когато ви имам до мен”.

Припомняме ви, че през 2016 година Цвети Стоянова мина през доста сложни тествания. Тя направи опит за самоубийство /за благополучие неуспешен/, след което се възвръща с редица интервенции. Към днешна дата няма и помен от предходното момиче, а Цвети наподобява щастлива и отдадена на живота.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР