Преди дни канадският премиер Джъстин Трюдо и съпругата му Софи

...
Преди дни канадският премиер Джъстин Трюдо и съпругата му Софи
Коментари Харесай

Признанията на Софи Трюдо пред Меган Маркъл

Преди дни канадският министър председател Джъстин Трюдо и брачната половинка му Софи Грегоар Трюдо оповестиха решението си да се разведат след 18 години брак. Новината несъмнено изненада всички и бе последвана от търсене на възможните аргументи, довели до раздялата.
 Джъстин Трюдо и брачната половинка му Софи се разделят
Най-секси министър председателят се развежда

Какво следва за Джъстин Трюдо

Така на напред във времето още веднъж излезе присъединяване на 48-годишната телевизионна водеща в подкаста на Меган Маркъл Archetypes. Госпожа Трюдо организира прям диалог с някогашната херцогиня на Съсекс през ноември 2022 година А епизодът е със заглавие " Добра съпруга/лоша брачна половинка, добра майка/лоша майка ".

Маркъл назовава Софи Грегоар Трюдо в резюме Соф и не крие другарските си връзки към нея. В подмяна получава забавни самопризнания. Като това, че дамите би трябвало да са свободни да бъдат това, което са, тъй като носят огромната част от тежестта на семейството и развъждането на децата. А те с Джъстин имат цели три.

Sophie Trudeau: When you said lioness, I was like, I almost roared. But I can't do that now, can
I?
Meghan Markle: Yes, you can! I even looked up to see your reaction as I said that
Sophie: [roars!] [laughs]
Meghan: [laughs] Yes! There she is!

I love them your honour
— Malaika Helena (@MalaikaHelena)
Меган не пропуща да се възхити на брачната половинка на премиера за цялата мощ, която въплъщава, както и за големия публичен напън, на който е подложена, живеейки под светлините на прожекторите. Това я кара да познае и " смазващата виновност от упованията ", които има освен към нея, само че и към всички дами и майки.

Софи счита, че нежният пол също има своята виновност за тази обстановка, тъй като дамите се пробват да поемат доста и разнообразни функции. А двете с Маркъл се сплотяват към мнението, че всички дами са лъвици, които се грижат за мъжете и децата си, само че във всяка една е заложен този вътрешен блян за независимост, предава Daily Mail.
 Софи Грегоар Трюдо - коя е брачната половинка на Джъстин Трюдо, с която се развежда
Коя е дамата, с която се развежда Джъстин Трюдо

След 18 години брак и три деца

Въпреки тези самопризнания за компликациите да си жена и да намериш салдото в живота и вътре в себе си, Софи Грегоар Трюдо не дава ясни знаци, че нещо с 18-годишния й брак не е наред. Дали има друга основателна причина, довела до решението за бракоразвод, или просто напрежението от ролята на обществена персона й е пристигнало допълнително и желае още веднъж да търси и откри себе си, към момента единствено допускаме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР