Преди дни жителите на американския щат Алабама бяха изправени кошмарно

...
Преди дни жителите на американския щат Алабама бяха изправени кошмарно
Коментари Харесай

Мъж, оцелял след торнадо: Молех се на Бог да ми вземе всичко, но да ни запази живи

Преди дни жителите на американския щат Алабама бяха изправени кошмарно злополучие. Серия от стихии и торнада минаха през щата и лишиха живота на над души, оповестява Българска национална телевизия. 

3 март е ден, който 56-годишният Ранди и брачната половинка му Глория няма да не помнят в никакъв случай. Броени минути - с толкоз са разполагали, с цел да се приготвят да идващата към тях буря. Те били в дома си в дребното безшумно градче Смитс, когато разбрали, че към тях доближава торнадо. Още не подозирали с каква безмилостна мощност ще премине през квартала им.

„ Видяхме торнадото да идва. Казах й - " Хайде, момиче, би трябвало незабавно да влезем в тоалетната! ". Внукът ни Джош се обади от Мейкън, Джорджия и сподели, че е на по-малко от километър от нас. Глория легна на пода, аз легнах върху нея и се молех, - Моля те, Господи, вземи ни всичко, само че ни резервира живи! “, споделя Ранди Ходж - оживял от торнадото в Алабама: 
Торнадото идва с ветрове със скорост над 270 км/ч. Изкоренява големи дървета, опустошава домове и транспортни средства, разпръсва на километри предмети и парчета.

" Започнахме да се молим. След към 15-тина минути връхлетя първото торнадо. Звучеше като дизелов камион. Чуваше се екот, всичко полетя във въздуха и след - евентуално около30 - 45 минути по - късно видях, че наоколо са излезли хора да разчистват “, съобщи Ходж. 
„ Изкрещях им - " Момчета, идва още едно! Ти избягаха. Второто торнадо звучеше като моя пикап, по този начин да ви го опиша - не беше толкоз зле като първото “, прибавя той.
Сега съвсем всичко, което Ранди и Глория имат, е разпиляно в близост.
Ранди си е взел отпуск, с цел да разчисти терена. Много от съседите му са в същата обстановка. Електрическите кабели към този момент са поправени и още веднъж имат ток. Остава да съумеят да се оправят с вредите. И с кошмарния спомен. Ранди споделя, че скоро ще се върне на работа и има вяра, че бавно - лека животът ще стартира още веднъж да тече в естествения си леко отегчителен темп в Смитс, Алабама.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР