Преди дни името на Анета Сотирова попадна в новинарския поток

...
Преди дни името на Анета Сотирова попадна в новинарския поток
Коментари Харесай

Майката на Белослава издържала баща й, който днес е милионер

Преди дни името на Анета Сотирова попадна в новинарския поток във връзка не с някоя режисура или филм, а с компанията, притежател на постройката, известна като Царската юзина в центъра на София - монумент на културата, само че и обект на капиталови упоритости. Дали ще се осъществят към този момент не е ясно. Затова пък около тематиката се припомниха бизнес начинанията на фамилията на Анета Сотирова. А те не са по никакъв начин малко, научи HotArena.  

Съпругът й Борислав Стоянов, който по специалност е психиатър, се занимава с бизнес от началото на демокрацията. Дъщеря им Белослава, която е певица, и мъжът й стопанисват хотел и ресторант в морския курорт Лозенец. Така че във семейството сякаш в никакъв случай не са разчитали за бюджета си единствено на арт заложбите си. Преди време обаче било таман противоположното. Още преди раждането на Белослава, майка й Анета Сотирова, която тогава била млада актриса, носела повече пари вкъщи от брачна половинка си Борислав. Признава го и самата тя. 

Освен на театрална сцена, Анета бързо пробива и в киното. Известна е с функциите си в златните ленти „ Сватбите на Йоан Асен ”, „ От нищо нещо ”, „ Двойникът ” и доста други. Още при започване на кариерата й се появявали благоприятни условия, подсказващи това звездно бъдеще. Това обаче не разколебало и за момент Анета Сотирова да поеме риска да „ саботира ” израстването си в специалността, като се реши на бракоразвод. А за времето си този избор несъмнено се приемал добре. С починалия към този момент публицист Росен Босев, с който дружали още като възпитаници, се разделили, без драми. Анета обаче не е криела горчивата цена, която трябвало да заплати. Намеквала е, че решението й оказало въздействие на кариерата й, както и някои други събития. 

„ Имало е функции, с които съм се разминала по конюнктурни аргументи, в този момент бихме го отбелязали, само че защото това е един стадий, който е минал, в никакъв случай не се обръщам обратно ”, отсича тя. На всичкото от горната страна, разпределената към този момент във Враца млада актриса се залюбва с психиатъра Борислав Стоянов, който също е разведен, а и татко на две деца. Двамата обаче били, а и още са, толкоз влюбени, че Анета с трогване е признавала по какъв начин преди време даже не си давала доста ясна сметка дали и до какъв брой може да пострада кариерата й от този й избор.

За ролята си на майка пък Анета е казвала, че е единствената, която съгласно нея има стойност в живота за дамата. И откакто родила щерка си Белослава, актрисата траяла да работи. Всъщност тя имала непрекъснати задължения и едвам успявала да се оправи. Сутрин репетирала, вечер играела, пътувала непрекъснато. Тя си давала сметка, че в този интервал е печелила доста повече пари от мъжа си.  След демокрацията обаче нещата се обърнали. Анета постоянно е била компактно до брачна половинка си във всяко негово начинание, както и той в действителност. Актрисата нееднократно е споделяла, че той е най-големият й коректив и постоянно се е допитвала до него, когато работи по нова роля. „ Това е кармична среща в действителност ”, казвала е Анета Сотирова за любовта си с Борислав Стоянов, с който са към този момент 44 години дружно, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР