Преди дни Илон Мъск стана баща отново, след като настоящата

...
Преди дни Илон Мъск стана баща отново, след като настоящата
Коментари Харесай

Историята на първия брак и развод на Илон Мъск

Преди дни Илон Мъск стана татко още веднъж, откакто актуалната му половинка Grimes го подари със наследник. Преди това милиардерът имаше не изключително сполучлива връзка с модела Амбър Хърд, а като дамата на живота му без подозрение можем да определим първата му брачна половинка Джъстин Уилсън .

Връзката на Илон и Джъстин стартира, когато тя е първа година в Queen`s University в Онтарио, Канада. Той е с една година по-голям от нея. Още откакто се засичат за пръв път по коридорите на образователното заведение, Мъск се влюбва в нея. Преследва я дълго и не приема не за отговор. Така най-после двамата стават двойка, като връзката им не дава признаци да е от най-сериозните.

След довеждане докрай пътищата им се разделят, тъй като тя отпътува за Япония за година и стартира кариера като публицист. След това се връща в Канада с ясната концепция, че към момента има усеща към някогашния си. И е належащо единствено едно телефонно позвъняване, с цел да заживеят дружно.

Justine Musk Reveals Exactly What it Takes to Be as Great as Elon Musk http://t.co/Y2t4HAj31l pic.twitter.com/JNEIFE0FIt
— Peter Xing (@peterxing) March 28, 2015
Сключват брак през януари 2000 година , а Мъск към този момент е почнал последователно за натрупа голямото си благосъстояние. Затова и на Джъстин й се постанова да подпише финансово съглашение под натиска на съдружниците на брачна половинка си.

А гибелта на първото им дете Невада и реакциите на двамата след случилото се са първият явен знак, че имат съществено разминаване в характерите си.

Илон не желае да приказва за нещастието, до момента в който Джъстин страда искрено и бива упрекната в " прочувствена операция " . Скоро по-късно двамата имат първо близнаци, а по-късно и тризнаци благодарение на инвитро процедури.
 Снимка 480578

Връзката им в никакъв случай не е била съвършена, само че с времето вижданията на двамата стартират да се разминават от ден на ден. В свое изявление за Marie Claire, Джъстин споделя, че с паралелно с професионалните си триумфи, той стартира от ден на ден да се държи като алфа мъжага , да желае да командва и стопира да зачита брачната половинка си като равна в техните връзки. Тя пък стартира да се усеща като трофейна брачна половинка, което я ужасява.

Зад на пръв взор съвършения метод на живот на семейство Мъск се крие " възходяща празнина " . Милиардерът става все по-обсебен от работата си и обръща все по-малко внимание на фамилията. Дори когато си е у дома, мозъкът му постоянно е някъде другаде. А Джъстин си мечтае за задушевни диалози и фамилиарност, които по този начин и не получава.
 Илон Мъск, майката на Grimes Санди Гаросино и защо се скараха двамата
Когато Илон Мъск ядоса тъщата

Точно в негов жанр

Двамата вземат решение да посетят сватбен съветник, само че вместо да заздрави връзката им, това води Мъск до решение да изиска бракоразвод. Шест седмици по-късно Илон към този момент е благоприятен за актрисата Талула Райли , за която се дами и развежда два пъти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР